Life

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αμήχανη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο γιος του έχει σχέση

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αμήχανη στιγμή που μαθαίνει από τα media ότι ο γιος του έχει σχέση Φωτογραφία: Instagram
«Γνώριζα πως έχει φίλες αλλά ποτέ δεν μου είπε κάτι για κοπέλα» είπε ο ποδοσφαιρστής.

Από τα media έμαθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο Jr έχει σχέση.

O Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και πατέρας έξι παιδιών, έχοντας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός γονέα που έχει παιδί στην εφηβεία. Ένα από αυτά, είναι και ο 14χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο Jr. Ο έφηβος έχει απ' ό,τι φαίνεται κοπέλα, κάτι που ο διάσημος πατέρας του δεν γνώριζε και σοκαρίστηκε όταν το έμαθε.

Τα media προφανώς και τον ακολουθούν παντού, κάτι που συμβαίνει με όλα τα μέλη της οικογενείας του, «συλλαμβάνοντας» τον Ρονάλντο Jr με ένα κορίτσι που χαρακτήρισαν ως «κοπέλα του». Και σε σχετική ερώτηση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε άγνοια. «Έχει κοπέλα για την οποία δεν ήξερα τίποτα. Γνώριζα πως έχει φίλες, αλλά ουδέποτε μου είπε κάτι για κοπέλα. Και μετά τον ‘έπιασα’ στα πράσα. Προφανώς και δεν είμαι θυμωμένος που δεν με είχε ενημερώσει. Με πείραξε, όπως πείραξε και την Χορχίνα».

Όταν ένωσε τις τελείες κατάλαβε και γιατί ζητούσε περισσότερα χρήματα ο πρωτότοκος. «Νόμιζα πως τα ήθελε για εκείνον» ενώ στην ερώτηση αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφο του μικρού, απάντησε: «Όλοι οι γονείς οφείλουν να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους. Θα τη γνωρίσουμε για να διαπιστώσουμε αν είναι η σωστή γυναίκα για τον Junior. Ότι δεν είναι μαζί του, μόνο για τη φήμη μου».