Οικονομία

Eπίθεση ΠΟΠΟΚΠ στον Πετρόπουλο για «παραπλάνηση, γκαιμπελισμό και παρωδία»

Eπίθεση ΠΟΠΟΚΠ στον Πετρόπουλο για «παραπλάνηση, γκαιμπελισμό και παρωδία»
Του Βασίλη Αγγελόπουλου Για «πρωτοφανή απόπειρα παραπλάνησης» κατηγορεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), τον υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο.

Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών, που κατέληξε σε αποχώρηση των εκπροσώπων των εργαζομένων, οι οποίοι έκαναν λόγο για «σουρεαλιστική παρωδία», η ΠΟΠΟΚΠ κατήγγειλε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για το γεγονός ότι αρνήθηκε να συζητήσει τα ζητήματα που αφορούσαν την στελέχωση του νεοσύστατου ΕΦΚΑ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως χθεσινό δημοσίευμα από τα dikaiologitika.gr, οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Ασφάλιση κατήγγειλαν τις «μεθοδεύσεις μιας πολιτικής ηγεσίας που πιστεύει πως μπορεί να μακροημερεύσει υποκαθιστώντας κάθε έννοια πολιτικής με χυδαία επικοινωνιακά τρυκ και μπόλικο γκαιμπελισμό».

Προσθέτουν δε, ότι επί μήνες διεκδικούν δίχως αποτέλεσμα, τη συμμετοχή τους «σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από το προσωρινό Δ.Σ. του ΕΦΚΑ μέχρι την ομάδα εργασίας για το οργανόγραμμα του νέου φορέα», κάτι που ο ίδιος ο κ. Πετρόπολος «αρνείται προκλητικά και παράνομα».