Οικονομία

Αποστέλλεται εντός της ημέρας το πόρισμα για την Attica Bank

Αποστέλλεται εντός της ημέρας το πόρισμα για την Attica Bank Αποστέλλεται εντός της ημέρας το πόρισμα για την Attica Bank
Αποστέλλεται εντός της ημέρας στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου, το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Τράπεζα Αττικής σύμφωνα με το «Βήμα». Το πόρισμα είναι πολυσέλιδο και στα αγγλικά, αφού έγινε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 

Το μεταφρασμένο στα ελληνικά θα παραδοθεί στην κυρία Ράϊκου σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» συμπληρωματικά θα κατατεθεί και το συνοδευτικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο νομικά εκλαμβάνεται ως μήνυση της ΤτΕ κατά παντός υπευθύνου. Ήδη το συγκεκριμένο πόρισμα ζήτησαν να έρθει στη Βουλή κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αύριο αναμένεται να γίνουν οι πολυσυζητημένες αλλαγές στη διοίκηση της Attica Bank, σύμφωνα με την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος. Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας προειδοποιεί ότι αν καταψηφιστεί ο κ. Πανταλάκης, θα διορίσει αμέσως επίτροπο στην Τράπεζα Αττικής και θα στείλει την όλη υπόθεση στον εισαγγελέα.