Οικονομία

ΙΚΑ προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι

ΙΚΑ προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι ΙΚΑ προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι
ΙΚΑ προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι και αρνούνται τα περί Λευκής Απεργίας Δεν υπάρχει Λευκή Απεργία από τους εργαζομένους του ΙΚΑ αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία των εργαζομένων και κάνει λόγω για μεγάλη έλλειψη προσωπικού ενώ παράλληλα διαμηνύει την ανάγκη για προσλήψεις στο ΙΚΑ.

Με αφορμή δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο για ''λευκή απεργία'' στο ΙΚΑ, η ΠΟΣΕ ΙΚΑ καταγγέλλει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τόσο του Yπουργού Εργασίας, όσο και του Διοικητή του ΙΚΑ, οι οποίοι τώρα αλληλοκατηγορούνται για το τεράστιο θέμα της αντιμετώπισης της εισφοροδιαφυγής. Παράλληλα, επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού στο Ίδρυμα που οδηγεί σε απόγνωση τους ασφαλισμένους του.

"Λευκή απεργία'' κάνει η πολιτική ηγεσία του Yπουργείου Eργασίας, η οποία κωφεύει στις αλλεπάλληλες επισημάνσεις της Ομοσπονδίας για την τραγική έλλειψη προσωπικού στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας αλλά και για την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής. Μάλιστα, αντί να υπάρξει μέριμνα για τη στελέχωση των υπηρεσιών του Ιδρύματος, γίνονται απολύσεις και διαθεσιμότητες υπαλλήλων.
Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ διαμηνύει για ακόμα μία φορά την ανάγκη προσλήψεων στο ΙΚΑ προκειμένου να ανταποκριθεί στις τεράστιες απαιτήσεις και να εξυπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο.