Οικονομία

Πρόσληψη στο Ελληνικό κέντρο θαλάσσιων ερευνών

Πρόσληψη στο Ελληνικό κέντρο θαλάσσιων ερευνών
Πρόσληψη στο Ελληνικό κέντρο θαλάσσιων ερευνών Το Ινστιτούτου Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Fish Fry Recruiting Devices (ECONET)», του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων,    που     εδρεύει     στο     Ηράκλειο     Κρήτης, και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια της δράσης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011, το οποίο είναι μέρος του χρηματοδοτικού πακέτου ΕΣΠΑ».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) στη διεύθυνση Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών και ειδικότερα στη γραμματεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. (αρμόδια κα Β. Δεσίπρη, τηλ. επικοινωνίας 2810 337806, ή ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), Τ.Θ. 2214, 71003 Ηράκλειο, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) που αρχίζει από την τελευταία δημοσίευση του παρόντος σε τοπικές εφημερίδες ή της τελευταίας ανάρτησής στα καταστήματα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Σαρωνικού, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και Ηρακλείου, στον οποίο υλοποιείται το έργο, εφ' όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.


Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα όλα τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση πιστοποιητικά ή τίτλους. Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν λαμβάνονται υπόψη.


Η ευθύνη της σωστής συμπληρώσεως της αιτήσεως είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.
Όταν η υποβολή της αιτήσεως γίνεται αυτοπροσώπως, ο αρμόδιος υπάλληλος παραλαβής των αιτήσεων δεν παρέχει οδηγίες ή καθ' οιονδήποτε τρόπο συμβουλές στους υποψηφίους για τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των ιδιοτήτων που επικαλούνται, επιμελείται όμως οι αιτήσεις των υποψηφίων να είναι υπογεγραμμένες και να συνοδεύονται από τα δικαιολογητικά που ο υποψήφιος σημειώνει στην αίτησή του ότι τα επισυνάπτει. Δηλαδή, ο υπάλληλος απλώς διαπιστώνει αν επισυνάπτονται όλα τα αναγραφόμενα ως επισυναπτόμενα στην αίτηση δικαιολογητικά και σε καταφατική περίπτωση αναγράφει στην ειδική στήλη της αιτήσεως τη λέξη «πλήρη», χωρίς να ελέγχει το κύρος και το περιεχόμενό τους, άλλως αναγράφει στην ειδική στήλη της αιτήσεως ποια δικαιολογητικά ελλείπουν από τα δικαιολογητικά που ενώ φέρονται ως συνημμένα δεν επισυνάπτονται.

Υποβολή αιτήσεων έως:18/11/2013

Ειδικότητα

Αριθμός Ατόμων

Χρονική διάρκεια

Τόπος απασχόλησης

ΤΕ Ιχθυολογίας (επιστημονικής κατάδυσης)

1

12 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου

Ηράκλειο Κρήτης