Οικονομία

ΟΑΕΔ τελικά αποτελέσματα για τις 14 προσλήψεις εφοριακών

ΟΑΕΔ τελικά αποτελέσματα για τις 14 προσλήψεις εφοριακών
ΟΑΕΔ τελικά αποτελέσματα για τις 14 προσλήψεις εφοριακών Τα τελικά αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ που αφορούσε 14 προσλήψεις εφοριακών ανακοίνωσε σήμερα ο Οργανισμός .

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων του ΟΑΕΔ γνωστοποιεί ότι μετά και την εξέταση των ενστάσεων που υπέβαλαν οι προστατευόμενοι του Ν. 2643/1998 συντάχθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ τα τελικά αποτελέσματα με τους πίνακες μοριοδότησης οι οποίοι κατόπιν, θα παραδοθούν στην πρωτοβάθμια επιτροπή του άρθρου 9 του Ν.2643/98, έτσι ώστε να τοποθετηθούν από την επιτροπή όλοι οι επιτυχόντες .

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το συμπιεσμένο αρχείο (zip) το οποίο περιλαμβάνει τα αρχεία των τελικών πινάκων μοριοδότησης.

Κατά της απόφασης των τοποθετήσεων της πρωτοβάθμιας επιτροπής του άρθρου 9 του Ν2643/98, οι προστατευόμενοι έχουν δικαίωμα προσφυγής ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία της τελευταίας δημοσίευσης στον τύπο και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής για τοποθέτηση.