Οικονομία

ΙΚΑ δεν υπάρχει παράλειψη φράσεων από την ομιλία του Διοικητή

ΙΚΑ δεν υπάρχει παράλειψη φράσεων από την ομιλία του Διοικητή ΙΚΑ δεν υπάρχει παράλειψη φράσεων από την ομιλία του Διοικητή
ΙΚΑ δεν υπάρχει παράλειψη φράσεων από την ομιλία του Διοικητή Διαψεύδει ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για παράλειψη φράσεων του από την ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που υποστηρίζουν ότι ο Διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος «απάλειψε επίμαχες φράσεις, θέλοντας να μετρήσει αντιδράσεις» από την επίσημη ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για την Εργασία και την Απασχόληση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, η Διοίκηση του Ιδρύματος ανακοινώνει ότι ανακολουθίες δεν υπάρχουν και θέτει στη διάθεσή σας (εφ’ όσον ζητηθεί) το επίσημο κείμενο της ομιλίας, όπως άλλωστε και το σχετικό βίντεο του συνεδρίου.

Οι εμμονές σε εικασίες που αποσκοπούν να συντηρούν τη διαστρέβλωση όσων υπεύθυνα υποστήριξε ο Διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι ηθικά, δεοντολογικά και πολιτικά απαράδεκτες και ανεύθυνες.

# TAGS