Οικονομία

Προσλήψεις για την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ

Προσλήψεις για την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ Προσλήψεις για την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ
Προσλήψεις για την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ  Μία νέα ΜΟΔ θα δημιουργηθεί για την υλοποιήση του νέου ΕΣΠΑ όπου για την στελέχωση της θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις προσωπικού με αυξημένα προσόντα σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Έχουμε συνεννοηθεί με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο πλαίσιο των προσλήψεων που θα γίνουν σε συμφωνία με την τρόικα, γνωρίζετε το πλαίσιο αυτό, για αναπλήρωση όσων φύγουν από το Δημόσιο στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας, έχει συμφωνηθεί να γίνουν  μια σειρά από προσλήψεις νέων ανθρώπων με ποιοτικά δεδομένα και χαρακτηριστικά αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Οι προσλήψεις για την υλοποιήση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ έχουν συμφωνηθεί ώστε μα υπάρξει μία ΜΟΔ ΙΙ ή εν πάση περιπτώσει μια διεύρυνση του στελεχιακού δυναμικού της ΜΟΔ, ώστε να υποστηριχθούν οι φορείς εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζουν αδυναμίες στην υλοποίηση έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις έκανε γνωστό ο υπουργός Ανάπτυξης κ Χατζηδάκης.

Δεν πρόκειται  για καινούργιες προσλήψεις ούτε για κάτι που είναι εκτός πλαισίου, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση. Θα είναι προσλήψεις  που φυσικά θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, αλλά είναι ενταγμένες στα ήδη συμφωνηθέντα με την τρόικα ολοκλήρωσε ο υπουργός σχετικά με τις προσλήψεις.