Οικονομία

Προσλήψεις καθαριστριών στο Δήμο Κασσάνδρας

Προσλήψεις καθαριστριών στο Δήμο Κασσάνδρας
Προσλήψεις καθαριστριών στο Δήμο Κασσάνδρας.

Ανακοίνωση για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κασσάνδρας

Επειδή το προσωπικό που υπηρετεί στον καθαρισμό των σχολικών μονάδων δεν επαρκεί για όλα τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κασσάνδρας, εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού (φυσικά πρόσωπα) με σύμβαση μίσθωσης έργου, από τη Σχολική Επιτροπή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 115 του Ν.4547/2018 (ΦΕΚ 102/12-6-2018 Τεύχος Α') και την Απόφαση 33/2018 της Σχολικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα θα καλυφθούν οι θέσεις που περιγράφονται

Κάθε ώρα εργασίας αντιστοιχεί στον καθαρισμό 3 αιθουσών.
• Ο χρόνος απασχόλησης είναι από την πράξη ανάληψης της υπηρεσίας κι έως 30/6/2019 για το πρώτο διδακτικό έτος και από 1/9/2019 έως 30/6/2020 για το δεύτερο διδακτικό έτος. Ενδιάμεσα, δεν υφίσταται εργασιακή σχέση.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, (καθημερινά 11:00-13:00), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Κασσάνδρας Τ.Κ.63077, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Παιδείας, (τηλ. Επικοινωνίας: 2374350150). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (παραλαβή από την Υπηρεσία μας), ορίζεται έως και την 24η του μηνός Αυγούστου έτους 2017 και ώρα 12:00 και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση.

Η προκηρυξη εδω