Οικονομία

Αποτελέσματα ενστάσεων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Αποτελέσματα ενστάσεων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα ενστάσεων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Αποτελέσματα ενστάσεων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Τα αποτελέσματα των ενστάσεων για το πρόγραμμα Γυναικεία Επιχειρηματικότητα εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής των ενδιαφερομένων αφού η εξέταση των ενστάσεων καθυστέρησε πολύ.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα για την αποδοχή και απόρριψη των ενστάσεων  για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρει σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος Γυναικεία επιχειρηματικότητα:

1. Την αποδοχή εβδομήντα (70) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 1
2. Την απόρριψη τετρακοσίων τριάντα μιας (431) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 1 
3. Την μερική αποδοχή δύο (2) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 1
4. Την απόρριψη εξήντα επτά (67) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 1, διότι υποβλήθηκαν πέραν της ταχθείσας προθεσμίας (5/09/2013) 
5. Την αποδοχή εκατόν δέκα οκτώ (118) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 2
6. Την απόρριψη διακοσίων εβδομήντα (270) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 2 
7. Την απόρριψη σαράντα δύο (42) ενστάσεων επί του αποτελέσματος της αξιολόγησης των προτάσεων στην Υποδράση 2, διότι υποβλήθηκαν πέραν της ταχθείσας προθεσμίας (05/09/2013) 
8. Την ένταξη έντεκα (11) προτάσεων, κατόπιν αποδοχής των ενστάσεων των επενδυτριών από την Επιτροπή Αξιολόγησης των Ενστάσεων, καθώς συμπληρώνουν βαθμολογία άνω της βαθμολογίας ένταξης στην Υποδράση 1 του Προγράμματος.

δείτε όλα τα αποτελέσματα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα εδώ