Οικονομία

Αιτήσεις απο επιχειρήσεις για τις κατασκηνώσεις του ΟΓΑ

Αιτήσεις απο επιχειρήσεις για τις κατασκηνώσεις του ΟΓΑ
Αιτήσεις απο επιχειρήσεις για τις κατασκηνώσεις του ΟΓΑ Ο ΟΓΑ προσκαλεί τις επιχειρήσεις που διαθέτουν κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις για τον παραθερισμό των ανήλικων ( 6-15 ετών ) παιδιών των υπαλλήλων και των συνταξιούχων υπαλλήλων του ΟΓΑ ΕΛΓΑ, με σφραγισμένες προσφορές, προκειμένου να συναφθούν συμβάσεις με τον ανάδοχο ή τους ανάδοχους και υπό την προϋπόθεση ότι θα παρασχεθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από το εποπτεύον Υπουργείο.

Η διενέργεια της διαδικασίας θα γίνει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του ΟΓΑ που θα συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνεται με τους παρακάτω όρους:

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ - ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Η υποβολή των προσφορών θα γίνει στη Κεντρική Υπηρεσία του ΟΓΑ Πατησίων 30 Αθήνα, 7ος όροφος γραφείο 703 μέχρι και τις 14 / 5 /2014 Ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.
Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.
Οι προσφορές να περιέλθουν είτε αυτοπροσώπως είτε με το ταχυδρομείο είτε με courier στην Υπηρεσία το αργότερο μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι 14/5/2013 και ώρα 10:00 π.μ..
Προσφορές που υποβάλλονται μετά την παραπάνω προθεσμία δεν παραλαμβάνονται.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια.
Η δαπάνη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης βαρύνει τον ΟΓΑ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής, συνεταιρισμοί, κ.λ.π., που ασχολούνται νόμιμα με τη διοργάνωση, εγκατάσταση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων στην Ελλάδα εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής δικαιολογητικά:

Α. Εάν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα:
1. Θεωρημένο αντίγραφο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας της κατασκήνωσης στην Ελλάδα, τόσο κατά το προηγούμενο έτος, όσο και για το τρέχον έτος 2014. Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί η άδεια θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προβεί στις διατυπώσεις χορηγήσεως άδειας λειτουργίας για το έτος 2014 όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 5 της απόφασης του Υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοιν. Ασφάλισεων Φ220/Γ2β/6249/12.2.1987 ΦΕΚ 94 2Β/24.2.1987 και να υποβάλουν κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών τους στο Ταμείο υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναφέρεται ο αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης .Σε κάθε περίπτωση πάντως, η άδεια λειτουργίας θα πρέπει να έχει προσκομισθεί στον ΟΓΑ πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη της Α' κατασκηνωτικής περιόδου προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση διαφορετικά η κατασκήνωση θα αποκλείεται χωρίς άλλη ειδοποίηση .
2. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου, ότι δεν έχουν καταδικαστεί α) για κάποιο από τα αδικήματα της παρ. 1. του άρθρου 43 του Π.Δ/γματος 60/2007 ήτοι, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες β) για κάποιο από τα αδικήματα του Αγορανομικού Κώδικα, σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και γ) για κάποιο από τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης, της εκβίασης, της πλαστογραφίας, της δωροδοκίας και της δόλιας χρεοκοπίας.
3. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου στο οποίο να βεβαιώνεται η εγγραφή τους σε αυτό, σύμφωνα με το ειδικό επάγγελμά τους.
4. Πιστοποιητικό ότι δεν έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση πτωχεύσεως.
5. Πιστοποιητικά ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμιμου Εκπροσώπου ότι η κατασκήνωση δεν έχει αποκλειστεί από άλλο διαγωνισμό του Δημοσίου και αν έχει αποκλειστεί, για ποιο λόγο.
7. Πλήρη περιγραφή των εγκαταστάσεων και της υποδομής της κατασκήνωσης
8. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαιτολογίου
9. Τον αριθμό των προσφερομένων θέσεων.
Για τα αλλοδαπά φυσικά πρόσωπα τα δικαιολογητικά Α1 και Α6 του άρθρου αυτού εκδίδονται από αρμόδιες Ελληνικές αρχές και Ιδρύματα, τα δε δικαιολογητικά Α2 - Α5 εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές της χώρας εγκατάστασής τους.

Β. Εάν πρόκειται για νομικά πρόσωπα:
Όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παραπάνω. Το απόσπασμα ποινικού μητρώου απαιτείται για τον εκπρόσωπο του νομικού προσώπου.
Κατά το στάδιο προ της υπογραφής της σύμβασης, στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι δεν έχει λυθεί το νομικό πρόσωπο, καθώς και όσα άλλα συμπληρωματικά στοιχεία τυχόν ζητήσει το Ταμείο και οι Τομείς του.

Γ. Εάν πρόκειται για Συνεταιρισμούς, εκτός των ανωτέρω:
Εγγύηση καλής και πιστής εκτέλεσης κατά την υπογραφή της σύμβασης. Βεβαίωση εποπτεύουσας αρχής ότι ο συνεταιρισμός λειτουργεί νόμιμα. Πιστοποιητικό περί μη πτωχεύσεως.

Δ. Οι Ενώσεις συμμετεχόντων υποβάλλουν κοινή προσφορά αλλά κάθε συμμετέχων της Ένωσης πρέπει να υποβάλει όλα τα παραπάνω κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Ε. Εάν σε κάποια χώρα δεν εκδίδονται τα παραπάνω δικαιολογητικά ή αυτά δεν καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις, μπορούν να αντικαθίστανται από ένορκη δήλωση του συμμετέχοντος που γίνεται ενώπιον δικαστικής ή διοικητικής αρχής ή συμβολαιογράφου. Για τους συμμετέχοντες που στη χώρα τους δεν προβλέπεται από το νόμο ένορκη δήλωση, αυτή μπορεί να αντικατασταθεί με υπεύθυνη δήλωση, βεβαιωμένου του γνήσιου της υπογραφής από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή ή συμβολαιογράφο.

Όλη η ανακοίνωση του ΟΓΑ εδώ