Οικονομία

Προσλήψεις στον δήμο Καστοριάς

Προσλήψεις στον δήμο Καστοριάς
Αμεση πρόσληψη επτά (7) ατόμων ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων, για την κάλυψη και κατεπειγουσών αυξημένων αναγκών, λόγω για την πρόληψη της εμφάνισης και διασποράς κορωνοϊού COVID-19

Λόγω της άμεσης ανάγκης πρόσληψης εξαιτίας των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων κατά της διασποράς του Κορωνοϊού (covid-19), οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικάέως και τις 17-02-2021ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, από την επομένη της ανάρτησης της παρούσης στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας), ως ακολούθως:

Με Ηλεκτρονικό τρόπο στο Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας (Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο ΤΚ 52100) στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Γραφείο Πρωτοκόλλου-Ισόγειο), εφόσον υπάρχει αντικειμενική αδυναμία ηλεκτρονικής κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Για Πληροφορίες: Γραφείο Υποδοχής Πολιτών τηλ. 24673-51103 & 24673-51100Επισημαίνεται ότι για το ως άνω προσωπικό δεν προβλέπεται η άδεια ειδικού σκοπού του άρθρου 5 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/τ.Α/11.3.2020) που αφορά σε υπαλλήλους που έχουν τέκνα που φοιτούν σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και σχολικές μονάδες, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, βάσει υπουργικών αποφάσεων.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότηταςκαι Εξυπηρέτησης του ΠολίτηΣτυλιανός Φουλιράς

Δείτε εδώ περισσότερα