Οικονομία

Αποσπάσεις στο Υπουργείο Εργασίας

Αποσπάσεις στο Υπουργείο Εργασίας
Αποσπάσεις στο Υπουργείο Εργασίας Το Υπουργείο Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προτίθεται να καλύψει δέκα (10) θέσεις στη Γενική Διεύθυνση Πρόνοιας , με απόσπαση υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες , Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού.

Οι αποσπάσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (ΦΕΚ 26 Α') .

Για το λόγο αυτό καλούνται οι υπάλληλοι που έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και επιθυμούν να αποσπασθούν στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Προσωπικού του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας . Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Οι θέσεις οι οποίες πρόκειται να καλυφθούν , σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση είναι οι παρακάτω :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΠΕ Διοικητικού ή ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ή ΤΕ Διοικητικού ή ΠΕ Κοινωνιολόγων ή Πε Κοινωνικών Ανθρωπολόγων ή ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας

10

ΣΥΝΟΛΟ

10

Οι αποσπάσεις θα διενεργηθούν με κοινή απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας , του συναρμόδιου Υπουργού και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου πριν παρέλθει διετία από τον διορισμό του.
Απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου που έχει επιλεγεί ως Προϊστάμενος οργανικής μονάδας.

Οι υπάλληλοι που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) στην Διεύθυνση Προσωπικού -Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Σταδίου 29, 10110, Αθήνα, από 21/07/2014 Έως 01/08/2014 τα παρακάτω δικαιολογητικά :
>    αίτηση απόσπασης , η οποία κοινοποιείται ταυτόχρονα από τον υποψήφιο στη Διεύθυνση Διοικητικού στην οποία υπάγεται ο ενδιαφερόμενος
>    αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
>    υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του βιογραφικού σημειώματος
>    αντίγραφα των τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών τίτλων, πτυχίων ξένων γλωσσών, αποδεικτικών χειρισμού εφαρμογών Η/Υ, εφόσον υπάρχουν. Προκειμένου για ακαδημαϊκούς τίτλους που αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, προσκομίζεται και σχετική βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ.
>    επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
>    Βεβαίωση αποδοχών.

Επισημαίνεται ότι το πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα    από    την    υπηρεσία    μας,    κατ"    εφαρμογή της
ΔΙΑΔΠ/Α/17854/10-07-2007 ΚΥΑ.

Οι φορείς στους οποίους αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλούνται να την κοινοποιήσουν σε όλες τις εποπτευόμενες από αυτούς Υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου.
 
Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (http://www.ypakp.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ( www.ydmed.gov.gr)


Τηλέφωνα για πληροφορίες 2131516355 και 2131516356.