Οικονομία

Εξοικονομώ 2021: 5 λόγοι για να επιλέξεις τη LEROY MERLIN!

Εξοικονομώ 2021: 5 λόγοι για να επιλέξεις τη LEROY MERLIN!
Καθώς οι καιροί αλλάζουν μεταβάλλονται και οι ανάγκες που έχουμε τόσο εμείς οι ίδιοι όσο και τα σπίτια που κατοικούμε. Πλέον είναι έντονη η ανάγκη για ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, μιας και βαδίζουμε σε μια πολύ μεγάλη περιβαλλοντική κρίση, για αυτό, οι κυβερνήσεις φροντίζουν να δίνουν χρηματοδοτήσεις ως κίνητρα στους πολίτες για να ανακαινίσουν τα σπίτια τους. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο Εξοικονομώ 2021 καθώς τώρα είναι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων. Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσεις να μπεις και εσύ στο πρόγραμμα;

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν σε συμφέρει -σίγουρα θα φταίει ότι δεν έχεις λάβει σωστή ενημέρωση γι’ αυτό- ή ότι δεν έχεις ελπίδα να εγκριθεί η αίτησή σου ή ακόμη και ότι είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία… για όλες σου τις αμφιβολίες είναι εδώ η LEROY MERLIN που σε συνεργασία με την κατασκευαστική ENERGYCERT είναι δίπλα σου και σε διευκολύνουν σε όλα τα στάδια του προγράμματος. Ας δούμε λοιπόν λεπτομερώς περι τίνος ακριβώς πρόκειται.

Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021: Τι είναι και τι προϋποθέτει 

Το Εξοικονομώ είναι ένα πρόγραμμα που αφορά την κρατική επιχορήγηση προς τους πολίτες προκειμένου να τους προσδώσει κίνητρα για να αναβαθμίσουν ενεργειακά τα σπίτια τους με τελικό στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Συγκεκριμένα, με τις αναβαθμίσεις που προβλέπει το Εξοικονομώ, μειώνονται στο ελάχιστο δυνατό οι ανάγκες που μπορεί να έχει ένα κτήριο για να λειτουργήσει ενεργειακά και παράλληλα μειώνονται οι ρύποι που εκπέμπει προς την ατμόσφαιρα, οι οποίοι συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όσον αφορά το φετινό πρόγραμμα, Εξοικονομώ 2021, το ποσοστό επιδότησης των εργασιών ανάπλασης ενός κτιρίου μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 75%, γεγονός που το κάνει πολύ δελεαστικό, μιας και δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να ελαττώσουν τα έξοδα για θέρμανση και ζεστό νερό ενώ παράλληλα και να αυξήσουν την αξία της οικίας τους, καταβάλλοντας το χαμηλότερο εφικτό κόστος.

Επειδή λοιπόν το πρόγραμμα είναι πολύ δελεαστικό, είναι φυσικό οι αιτήσεις να είναι αμέτρητες κάθε χρόνο και να μην μπορούν να επιλεχθούν όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Για το Εξοικονομώ 2021 έχει ανακηρυχθεί το νούμερο των 50.000 κατοικιών και οι υποψήφιοι θα επιλεχθούν βάσει κάποιων κριτηρίων. Οι βασικές προϋποθέσεις για να υποβάλλεις αίτηση είναι το κτίριο το οποίο σε ενδιαφέρει να έχει νόμιμη υπόσταση, να μην έχει κριθεί κατεδαφιστέο και να μην έχει αυθαιρεσίες, να αποτελεί την κύρια κατοικία του προσώπου που υποβάλλει την αίτηση (ιδιοκτήτης, ενοικιαστής, άτομο που του έχει παραχωρηθεί δωρεάν για κατοικία) και να έχει καταταχθεί από την κατηγορία Γ’ και κάτω στο  πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Ακόμη, όσον αφορά το άτομο που κάνει την αίτηση, πρέπει να είναι φυσικό πρόσωπο με εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία. Επιπλέον, για κάθε ΑΦΜ είναι δυνατή η υποβολή μόνο μιας αίτησης.

5 Λόγοι που κάνουν τη LEROY MERLIN τον ιδανικό συνεργάτη για το Εξοικονομώ 2021:

Λόγος #1: Η στρατηγική συμμαχία της LEROY MERLIN και ENERGYCERT.

Η ENERGYCERT είναι η καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα προγράμματα Εξοικονομώ: μέχρι τώρα έχει υποβάλει 550 επιτυχημένες αιτήσεις και έχει ολοκληρώσει πάνω από 150 έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, σε 7 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Η LEROY MERLIN λοιπόν επέλεξε τον καλύτερο συνεργάτη που υπάρχει στην αγορά προκειμένου να φέρει με επιτυχία εις πέρας τον στόχο της: να σου χαρίσει ένα καλύτερο σπιτικό.

Λόγος #2: H LEROY MERLIN αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος τη διεκπεραίωση της διαδικασίας.

Το έργο της LEROY MERLIN με την ENERGYCERT ακολουθεί την εξής διαδικασία: εσύ, ως ενδιαφερόμενος επικοινωνείς με τη LEROY MERLIN. Έπειτα ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της ENERGYCERT αναλαμβάνει να σε ενημερώσει διεξοδικά για το τι μπορείς να αποκομίσεις από το πρόγραμμα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς. Ακόμη σε βοηθάει με την προετοιμασία και την υποβολή των φακέλων για την αίτηση ώστε μετά να πάρεις και την τελική προσφορά που θα σου προσφέρει το Εξοικονομώ 2021. Τα επόμενα βήματα τα αναλαμβάνει η LEROY MERLIN , η οποία συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία και μαζί οργανώνουν, τις εργασίες και τις απαραίτητες προμήθειες ώστε να βρεις έτοιμο το ενεργειακά αναβαθμισμένο σου σπίτι.

Λόγος #3: Η LEROY MERLIN καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών που προβλέπει το πρόγραμμα.

Η LEROY MERLIN, με την τεράστια γκάμα που διαθέτει, με πάνω από 30.000 προϊόντα, είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις εργασίες που προβλέπει το Εξοικονομώ 2021. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα είναι:

  1. Αναβάθμιση κουφωμάτων
  2. Αναβάθμιση συστημάτων σκίασεων
  3. Αναβάθμιση συστημάτων αερισμού
  4. Θερμομόνωση τοίχων
  5. Θερμοϋγρομόνωση δώματος και στέγης
  6. Ανανέωση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης
  7. Αναβάθμιση συστημάτων ζεστού νερού
  8. Συσκευές smart home για την καλύτερη διαχείριση ενέργειας
  9. Αναβάθμιση φωτισμού

Λόγος #4: Οι ειδικοί για το σπίτι ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον.

Η LEROY MERLIN δεν είναι τυχαία ο νούμερο 1 προορισμός για το σπίτι στην Ελλάδα. Με τόσα χρόνια εξειδίκευσης στην ανακαίνιση και στα είδη σπιτιού σίγουρα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να διεκπεραιώσει σωστά την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σου. Επιλέγοντάς τη λοιπόν για το Εξοικονομώ 2021 διασφαλίζεις πως θα έχεις πλάι σου την εγγύηση και την υψηλή ποιότητα που διαθέτει η LEROY MERLIN!

Λόγος #5: Έχεις πάντα ένα κατάστημα LEROY MERLIN δίπλα σου.

Με 7 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να πας μακριά για να λάβεις αναλυτική ενημέρωση, κι αν με το καλό εγκριθεί η αίτησή σου, και αναλυτική καθοδήγηση για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021. Μην περιμένεις λοιπόν άλλο, επισκέψου άμεσα ένα κατάστημα LEROY MERLIN και πρόλαβε τις αιτήσεις για το πρόγραμμα!

Εξοικονομώ 2021 και LEROY MERLIN λοιπόν πάνε μαζί!

Ελπίζουμε αν έχεις φτάσει ως εδώ, να έχεις φτάσει και στο συμπέρασμα πως για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 ο μόνος ειδικός για το σπίτι που αξίζει να εμπιστευτείς είναι η LEROY MERLIN! Αν δεν σε εξυπηρετεί κάποιο από τα καταστήματά της μπορείς να καλέσεις και στο 211 7774077 για να πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το πρόγραμμα.