Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μέχρι... θανάτου 47χρονο άστεγο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μέχρι... θανάτου 47χρονο άστεγο Φωτογραφία: Pexels
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός άστεγου άνδρα που εισήχθη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού άστεγου άνδρα που εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Βαλαωρίτου το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, διερευνά το Ανθρωποκτονιών.

Επί οκτώ ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. Αρχικά, την έρευνα της υπόθεσης είχε αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όμως μετά τον θάνατό του, την έρευνα διερευνά το Ανθρωποκτονιών. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα Ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπέκυψε σε αυτές, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες voria.gr, ο 47χρονος έφερε τέτοια χτυπήματα στο κεφάλι, που θα μπορούσαν να προέρχονται από δολοφονική επίθεση. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αποκλειστεί κι άλλα σενάρια, όπως είναι για παράδειγμα αυτό της πτώσης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών εξετάζουν με προσοχή τις επαφές του 47χρονου, ενώ αναζητούν μαρτυρίες και άλλα στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση.