Οικονομία

48 μόνιμοι υπάλληλοι οτο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

48 μόνιμοι υπάλληλοι οτο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 48 μόνιμοι υπάλληλοι οτο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
48 μόνιμοι υπάλληλοι οτο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Μέσα στις Γιορτές αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη για 48 μόνιμους υπαλλήλους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σύμφωνα με το Εθνος αυτή τη στιγμή η προκήρυξη βρίσκεται στα γραφεία του ΑΣΕΠ για έγκριση.

Μόλις εγκριθεί, θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να πάρει ΦΕΚ και να οριστεί η 20ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Από τις 48 θέσεις που θα προκηρυχθούν, οι 3 θα διατεθούν για τις ειδικές κατηγορίες ΑμεΑ. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Κεντρική Υπηρεσία: 8 Διοικητικής Κα-τεύθυνσης, 14 Οικονομι-κής Κατεύθυνσης και 8 οποιουδήποτε τμήματος ή σχολής ΑΕΙ.

Κατάστημα Πειραιά: 1 Διοικητικής Κατεύθυνσης, 2 Οικονομικής Κατεύθυνσης και 1 οποιουδήποτε τμήματος ή σχολής ΑΕΙ.

Κατάστημα Θεσσαλονίκης: 3 Διοικητικής Κατεύθυνσης, 4 Οικονομικής Κατεύθυνσης και 2 οποιουδήποτε τμήματος ή σχολής ΑΕΙ.

Κατάστημα Πάτρας: 1 Διοικητικής Κατεύθυνσης, 2    Οικονομικής Κατεύθυνσης και 2 οποιουδήποτε τμήματος ή σχολής ΑΕΙ.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις διοικητικού οφείλουν να διαθέτουν: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, β) Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οσοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τις θέσεις οικονομικής κατεύθυνσης θα πρέπει να διαθέτουν:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Οικονομικών Επιστημών ή Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ή Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (από το 2006 μετονομάστηκε σε Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων) ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού,

β) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (ί) επεξεργασίας κειμένων, (ϋ) υπολογιστικών φύλλων και (III) υπηρεσιών Διαδικτύου.