Οικονομία

5 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ

5 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ
5 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ Το ΙΕΠ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ - ΑΤΕΙ) (φυσικά πρόσωπα - ελεύθερους επαγγελματίες) για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για κάλυψη των αναγκών της Διαχειριστικής υποστήριξης του Υποέργου 1 με τίτλο «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και δειγματικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης»

της Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης», με κωδικούς ΟΠΣ 479325 και με κωδικούς ΣΑΕ 2014ΣΕ24580051, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια.

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ιδία μέσα του Υποέργου 1: «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και δειγματικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης» και της Δράσης 4: «Διαχειριστική Υποστήριξη των Υποέργων που υλοποιεί το Ι.Ε.Π. (4.1 & 4.2)», το
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως συμπράττων φορέας, ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως πέντε (5) ελεύθερους επαγγελματίες, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι και

Α.Τ.Ε.Ι.) με αντικείμενο την διαχειριστική υποστήριξη του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης, των Υποέργων που υλοποιεί το Ι.Ε.Π. και ειδικότερα:
•    Έως δύο (02) στελέχη για την οικονομική-λογιστική υποστήριξη των Υποέργων που υλοποιεί το ΙΕΠ, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγοι - Λογιστές) (κωδ. θέσεων Π.4.1).
•    Έως τρία (03) στελέχη   για την τεχνική- διαχειριστική υποστήριξη των Υποέργων που υλοποιεί το ΙΕΠ, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης, (κωδ. θέσεων Π.4.2).

2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ

Το αντικείμενο του έργου των πέντε (5) ελεύθερων επαγγελματιών, Πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.) είναι η διαχειριστική και συγκεκριμένα η οικονομική-λογιστική και η τεχνική-διαχειριστική υποστήριξη της Πράξης, σύμφωνα με τις ανάγκες της Πράξης και του Υποέργου και το Τεχνικό Δελτίο Εγκεκριμένης Πράξης (ΤΔΕΠ), όπως εκάστοτε ισχύει και σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια συμπεριλαμβάνει τα κάτωθι:

Α. Για δύο (2) στελέχη για την οικονομική - λογιστική υποστήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγοι - Λογιστές) (κωδ. θέσεων Π. 4.1.)
Ενέργειες οικονομικής διαχείρισης και λογιστικής παρακολούθησης της Πράξης στις οποίες συμπεριλαμβάνονται:
•    Συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΙΕΠ για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της Πράξης, ως προς το οικονομικό αντικείμενο του έργου του, σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο και ιδιαίτερα των κανονισμών ΕΣΠΑ.
•    Επικοινωνία και συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου της Πράξης.
•    Συγκέντρωση και έλεγχος παραστατικών δαπανών της Πράξης.
•    Οικονομική διαχείριση και λογιστική παρακολούθηση της Πράξης και των Υποέργων.
•    Έλεγχος νομιμότητας και επιλεξιμότητας δαπανών και παραστατικών αμοιβών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
•    Παρακολούθηση χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, κίνησης τραπεζικών λογαριασμών κ.λπ.
•    Έλεγχος και παρακολούθηση αμοιβών δικαιούχων - συμμετεχόντων στην Πράξη και των Υποέργων και συμφωνίας με τον προϋπολογισμό της Πράξης.
•    Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή των Μηνιαίων Δελτίων Δήλωσης Δαπανών.
•    Παρακολούθηση και έλεγχος εφαρμογής Οδηγού Διαχείρισης.

Β. Για τρία (3) στελέχη για την τεχνική-διαχειριστική υποστήριξης του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (κωδ. θέσεων Π. 4.2).
Ενέργειες για την τεχνική-διαχειριστική υποστήριξη της Πράξης στις οποίες συμπεριλαμβάνονται:
•    Συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΙΕΠ για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της Πράξης, ως προς το φυσικό αντικείμενο του έργου , σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο και ιδιαίτερα των κανονισμών
ΕΣΠΑ.
•    Επικοινωνία και συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου της Πράξης.
•    Επικοινωνία και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στην Πράξη, όπως Περιφερειακές Επιτροπές κτλ.
•    Συνεχής παρακολούθηση της προόδου υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της Πράξης.
•    Υποστήριξη στη σύνταξη και τροποποίηση του Τεχνικού δελτίου Έργου / Υποέργων και των αποφάσεων επιχορήγησης με ίδια μέσα.
•    Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή των Δελτίων Παρακολούθησης Προόδου.
•    Οργάνωση, αρχειοθέτηση και διαχείριση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού του έργου
•    Διεκπεραίωση αλληλογραφίας έργου και επικοινωνία με Υπηρεσίες και Φορείς.
•    Διαχείριση δεδομένων.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στον σχετικό ιστότοπο «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής - Ι.Ε.Π. http://www.iep.edu.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν έντυπη πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου εντός σφραγισμένου φακέλου και ο οποίος πρέπει να περιέχει:
1.    Έντυπο Υποβολής Πρότασης (σύμφωνα με το Παράρτημα) το οποίο επέχει θέση Υπεύθυνης δήλωσης του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986.
2.    Βιογραφικό σημείωμα.
3.    Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, πτυχία ξένων γλωσσών κ.α)
4.    Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα απαραίτητα ζητούμενα προσόντα.
5.    Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα επιπρόσθετα βαθμολογούμενα προσόντα.

Επισημαίνεται ότι στο Έντυπο Υποβολής Πρότασης θα πρέπει να δηλώνονται, με ευθύνη του υποψηφίου: τα ατομικά στοιχεία, διεύθυνση επικοινωνίας, οι τίτλοι σπουδών, ξένες γλώσσες, η επαγγελματική εμπειρία, δήλωση γνώσης Η/Υ, λίστα επισυναπτόμενων εγγράφων.

Για τη δήλωση της επαγγελματικής εμπειρίας συμπληρώνονται τα πεδία:
•    Επωνυμία φορέα απασχόλησης
•    Θέση
•    Αντικείμενο
•    Αριθμός πρωτοκόλλου, εφόσον υπάρχει, του σχετικού εγγράφου του φορέα
•    Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εκάστοτε σύμβασης απασχόλησης
Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα προϋπηρεσίας εκφρασμένο σε μήνες και ημέρες.

Στις περιπτώσεις που η επαγγελματική εμπειρία προέρχεται από την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος στο πεδίο επωνυμία φορέα απασχόλησης δηλώνεται η λέξη «ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ».

Για την απόδειξη της επαγγελματικής εμπειρίας του υποψηφίου αρκεί η δήλωση και η προσκόμιση δικαιολογητικών για χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο προϋπηρεσίας που λαμβάνεται υπόψη, όπως ορίζεται σε κάθε περίπτωση.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής μιας έντυπης πρότασης για μία μόνο από τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, διαφορετικά αποκλείονται από την διαδικασία, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα http://www.iep.edu.gr, ήτοι από 20. 01. 2015 και έως 04. 02. 2015 και ώρα 15.00 .

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται εντύπως μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, επί της οδού Αν. Τσόχα 36, 11521 - Αμπελόκηποι, Αθήνα ( 7ος όροφος - γραφείο πρωτοκόλλου) ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή ή courier).

Οι ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ πρέπει να έχουν παραληφθεί από το Ι.Ε.Π. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι ΤΕΤΑΡΤΗ, 04. 02. 2015 και ώρα 15.00 και αποδεικνύεται από τον αριθμό Πρωτοκόλλου Ι.Ε.Π.

Ο φάκελος της πρότασης πρέπει να έχει την ένδειξη:
Προς τον Δρ. Σταμουλάκη Ιωάννη, Επιστημονικό Υπεύθυνο της Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και δειγματικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης», για την με αριθμ. Πρωτ. 598/ 19. 01. 2015 Πρόσκληση Εκδήλωσης

Ενδιαφέροντος για υποβολή
προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την θέση Π.4.    , με έως πέντε (5)
Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης για την κάλυψη των αναγκών Διαχειριστικής Υποστήριξης της Πράξης για τις Δράσεις που υλοποιεί το ΙΕΠ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ