Οικονομία

13 προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης

13 προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης
13 προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει οτι θα προσλάβει καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Χαλκηδόνος κατά τη διδακτική περίοδο 2014 -2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού,

 για τις εξής ειδικότητες (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) καθώς και τη χρονική διάρκεια της σύμβασης:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

Διάρκεια σύμβασης

101

ΔΕ Δάσκαλο Βιολιού - Εγχόρδων

1

5 μήνες

102

ΔΕ Δάσκαλο πιάνου - πληκτροφόρων οργάνων

1

5 μήνες

103

ΔΕ Δάσκαλο κιθάρας

2

5 μήνες

104

ΔΕ Δάσκαλο ακορντεόν

1

5 μήνες

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

Διάρκεια σύμβασης

105

ΔΕ Δάσκαλο κρουστών οργάνων

1

5 μήνες

106

ΔΕ Δάσκαλο πνευστών οργάνων (φλάουτο)

1

5 μήνες

107

ΔΕ Δάσκαλο Θεωρητικών και Ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων

1

5 μήνες

108

ΔΕ Δάσκαλο Μουσικής Προπαιδείας

1

5 μήνες

109

ΔΕ Δάσκαλο μπουζουκιού

1

5 μήνες

110

ΔΕ Καλλιτεχνικό Διευθυντή

1

5 μήνες

111

ΔΕ Μαέστρο παιδικής χορωδίας

1

5 μήνες

112

ΔΕ Δάσκαλο Φωνητικής

1

5 μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Εγουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση σε ένα (1) μόνο κωδικό θέσης. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
2.    Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001).
3.    Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στα ιδιωτικά μουσικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες η ειδικότητα λαμβάνεται υπ' όψιν μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στην βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του ΥΠΠΟΤ (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
4.    Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας, συναυλίες (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), ηχοχραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις - διακρίσεις κ.α.
5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.
6.    Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. Βεβαίωση σπουδών τέκνου.
7.    Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
 
8.    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
9.    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/88 στην οποία να δηλώνεται:

-    Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία α ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
-    Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
-    Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του ΠΔ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιαδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
Τα δικαιολογητικά προσκομίζονται με τη σειρά που εμφανίζονται στην ανακοίνωση και γίνονται δεκτά, εφόσον κατατίθενται εμπρόθεσμα.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα σπουδαστών στο ειδικό αντικείμενο οργάνου ή υποχρεωτικού μαθήματος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου ή να την παραλάβουν από την έδρα του Δήμου Χαλκηδόνος (Δημοτική Κοινότητα Κουφαλίων) Έδρα του Δήμου, Εθνικής Αντίστασης 36-38, Τ.Κ 57100, Κουφάλια καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 14:00 απευθύνοντας την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κ. Αναστασίας Δραγανίδου (τηλ. επικοινωνίας: 23913-30161) και κ. Ιωάννας Γκαβανίδου(τηλ. Επικοινωνίας: 23913-30151).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες και κατατίθενται στην έδρα του Δήμου καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 14:00

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ