Οικονομία

Το Υπ. Εργασίας διαψεύδει Ρωμανιά για αλλαγές στην ρύθμιση των 100 δόσεων

Το Υπ. Εργασίας διαψεύδει Ρωμανιά για αλλαγές στην ρύθμιση των 100 δόσεων Το Υπ. Εργασίας διαψεύδει Ρωμανιά για αλλαγές στην ρύθμιση των 100 δόσεων
Το Υπ. Εργασίας διαψεύδει Ρωμανιά για αλλαγές στην ρύθμιση των 100 δόσεων Στέλεχος του νέου Υπουργείου Εργασίας διαψεύδει τον νέο Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ρωμανιά ότι θα προωθηθούν αλλαγές στην ρύθμιση των 100 δόσεων επειδή δεν έχει αποδώσει.

Ειδικότερα σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείο Εργασίας κάνει γνωστό ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων ενώ το ίδιο στέλεχος ανέφερε, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία παρείχε χθες ο κ. Βρούτσης στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, η νέα ρύθμιση των 100 δόσεων, έχει δώσει σημαντική ανάσα στη ρευστότητα των ασφαλιστικών ταμείων.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ Ρωμανιά, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αντιμετωπιστεί πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου λόγω έλλειψης ρευστότητας των Ταμείων (κάτι διέψευσε ο ίδιος λίγη ώρα μετά) ενώ ανέφερε ότι θα γίνουν και αλλαγές στην νέα ρύθμιση των 100 δόσεων διότι δεν έχει αποδώσει.