Οικονομία

Πρόσληψη γεωπόνου στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Πρόσληψη γεωπόνου στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πρόσληψη γεωπόνου στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων, ενδιαφέρεται να συνάψει μία ανάθεση έργου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προμηθειών του συγχωνευθέντος ΕΘΙΑΓΕ (ΦΕΚ 419/Β/1990), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και την αρ. 602/18-02-2015 AΔΑ:7ΞΝ9ΟΞ3Μ-7ΑΥ απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, με έναν (1) ελεύθερο επαγγελματία, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο:

 "Διατήρηση γενετικής καθαρότητας, παραγωγή και διάθεση πολλαπλασιαστικού υλικού εγχώριων ποικιλιών κηπευτικών", που υλοποιείται στο ΙΓΒ&ΦΠ, ως εξής:

Με ένα (1) Γεωπόνο με ειδίκευση στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την αειφορική χρήση των αυτοφυών ειδών και εμπειρία στη συμβουλευτική, αναπαραγωγή, καλλιέργεια και επιλογή ντόπιων και βελτιωμένων ελληνικών ποικιλιών κηπευτικών.

Η ανάθεση έργου θα είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός και συνολικού κόστους μέχρι του ποσού των χιλίων τριακοσίων πενήντα ευρώ (1.350,00€), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων.

Το αντικείμενο της ανάθεσης έργου είναι η διάθεση σπόρων στο κοινό, η συμβουλευτική για την αναπαραγωγή και την καλλιέργεια σπορόφυτων ή την επιλογή των κατάλληλων ειδών σπόρων κηπευτικών ανάλογα με τις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν οι ενδιαφερόμενοι και η προβολή του ρόλου των ντόπιων βελτιωμένων ποικιλιών του ΙΓΒ&ΦΠ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και να υποβάλλουν μειοδοτική προσφορά. Η σύμβαση μίσθωσης έργου θα γίνει με τον ανάδοχο που θα ανακηρυχθεί από την προβλεπόμενη διαδικασία με την οικονομικότερη προσφορά, εφόσον πληρούνται οι όροι της πρόσκλησης. Η πληρωμή του αναδόχου θα καταβληθεί τμηματικά με απόδειξη παροχής υπηρεσιών του αναδόχου θεωρημένο από την οικεία Εφορία, και θα πρέπει να υποβάλλεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Η δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του εν λόγω προγράμματος.

Στην περίπτωση στην οποία οι τίτλοι σπουδών έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης ΑκαδημαΙκών Τίτλων & Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ, για την ισοτιμία του τίτλου που να έχει εκδοθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ο τόπος εργασίας του έργου θα είναι το αγρόκτημα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
Η ανωτέρω σύμβαση είναι γνήσια Σύμβαση Μίσθωσης Έργου και δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία.
Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε συμπληρωματικά στοιχεία. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη της σχετικής σύμβασης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ανάρτηση της παρούσης θα γίνει στην ηλεκτρονική σελίδα του συγχωνευθέντος ΕΘΙΑΓΕ (www.nagref.gr), και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr), καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr, ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του συγχωνευθέντος ΕΘΙΑΓΕ). Επίσης θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ΙΓΒ&ΦΠ. και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θέρμης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε κλειστό φάκελο, προσφορά με πλήρη στοιχεία (αίτηση ανάληψης του έργου και οικονομική προσφορά, βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα της αστυνομικής ταυτότητας και τίτλων σπουδών, και κάθε άλλου σχετικού δικαιολογητικού) στα γραφεία της Υπηρεσίας μας, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων που βρίσκεται στην περιοχή της Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη, στο Διοικητικό Τμήμα εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ΙΓΒ&ΦΠ ή του δημοτικού καταστήματος Θέρμης, δηλαδή μέχρι και τις 26-02-2015 και ώρα 14:00. Πληροφορίες: Δρ. Απόστολος Καλύβας, (Αναπληρωτής επιστημονικά υπεύθυνος του έργου), τηλ. 2310 471 110, εσωτ. 0 107.