Οικονομία

26 θέσεις εργασίας για ένα έτος στο Δήμο Παλλήνης

26 θέσεις εργασίας για ένα έτος στο Δήμο Παλλήνης
26 θέσεις εργασίας για ένα έτος στο Δήμο Παλλήνης Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα για την κάλυψη αναγκών των πολιτιστικών προγραμμάτων της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., που εδρεύει στο Δήμο Παλλήνης, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Καλλιτεχνική απασχόληση και διδασκαλία πολιτιστικών προγραμμάτων όπως και επιμέλεια και προετοιμασία των τμημάτων για τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις

 - εκδηλώσεις» συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)

 

Κωδικός απασχόλησης

Τόπος εκτέλεσης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

01

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Κόρνου ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

2

02

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Τρομπέτας ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

2

03

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Σαξοφώνου ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

04

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Φλάουτου

ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

05

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Κλαρινέτου ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

4

06

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Τρομπονιού ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

2

07

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Τούμπα ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

08

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Κρουστών

ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

09

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Αρχιμουσικός ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

010

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Κιθάρας ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

2

011

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Βιολιού ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

012

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μουσικός Μαντολίνου ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

013

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

ΜουσικόςΠιάνο ΠΕ ή TE ή ΔΕ

12

1

014

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.

Μαέστρος παιδικής χορωδίας ΠΕ ή

12

2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:
1.    Αίτηση στην οποία να αναφέρεται ο κωδικός απασχόλησης και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά
2.    Βιογραφικό Σημείωμα
3.    Δήλωση του Ν 1599/86 ότι τα στοιχεία στην αίτηση και το βιογραφικό είναι αληθή
4.    Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα -δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι (καταδίκη, υποδικία, δικαστική απαγόρευση)
5.    Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, αυτός πρέπει να συνοδεύεται από επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα και να φέρει ισοτιμία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Οι κάτοχοι συμπληρωματικών τίτλων σπουδών πέραν των προαπαιτούμενων δύνανται να τους συνυποβάλλουν.
6.    Αποδεικτικά της εργασιακής εμπειρίας. Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση έργου στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα -ειδικότερα όσον αφορά στους μουσικούς σε μουσικά ιδρύματα, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων
7.    Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
Παρατηρήσεις
•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω διαδικασία και αποστέλλονται ταχυδρομικά δεν γίνονται δεκτές.
•    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μια μόνο ειδικότητα. Υποψήφιοι που καταθέσουν για πάνω από μια θέση θα απορρίπτονται εξαρχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., οδός Κλειτάρχου & Αριστείδου, Τηλ. επικοινωνίας: 210¬6619937, ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Τρίτη 24-02-2015 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες με αποκλειστική προθεσμία έως και την Πέμπτη 5-03-2015.

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.


Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.

Η παρούσα ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων: 1) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και 2) στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της Επιχείρησης. Περίληψη της παρούσης θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Αττικής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ