Οικονομία

Αναντιστοιχία στους δικαιούχους για το επίδομα σίτισης καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Αναντιστοιχία στους δικαιούχους για το επίδομα σίτισης καταγγέλλει η αντιπολίτευση Αναντιστοιχία στους δικαιούχους για το επίδομα σίτισης καταγγέλλει η αντιπολίτευση
Αναντιστοιχία στους δικαιούχους για το επίδομα σίτισης καταγγέλλει η αντιπολίτευση Αναντιστοιχία ανάμεσα στην επιστολή Βαρουφάκη στο Eurogroup και στην κοστολόγηση του νομοσχεδίου για την Ανθρωπιστική Κρίση διαπιστώνει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σταϊκούρας επαναλαμβάνοντας τα επιχειρήματα που είχε θίξει και το «Ποτάμι», χθες, δια της Α. Λυμπεράκη

«Ο υπουργός Οικονομικών, μιλά στην επιστολή του για δαπάνες σίτισης 300.000 νοικοκυριών με κόστος 270 εκατ. ευρώ, ενώ στο νομοσχέδιο προβλέπεται δαπάνη 137,7 εκατ. ευρώ. Δεν βγαίνουν οι αριθμοί» διαπίστωσε ο βουλευτής.

«Από τη νέα δομή της κυβέρνησης, όχι μόνον δεν θα προκύψει δημοσιονομική ωφέλεια, αλλά θα προκύψει και αύξηση της δημόσιας δαπάνης και αν η κυβέρνηση ρωτήσει τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, θα το επιβεβαιώσουν» συμπλήρωσε ο κ. Σταϊκούρας.

«Θα ωφεληθούν 300.000 φυσικά πρόσωπα ή 153.000 νοικοκυριά. Αν το πολλαπλασιάσετε, θα βρείτε τα 137 εκατ. ευρώ» απάντησε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

«Ο κ. Βαρουφάκης άλλα αναφέρει στην επιστολή του» επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η επιχειρηματολογία σας είναι ευτελής. Αν είστε εσείς ο θεματοφύλακας του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, σας ευχαριστούμε και μας λέτε πώς δεν δίνουμε 2 δισ. ευρώ στον πρώτο μήνα, με άδεια τα ταμεία που αφήσατε!» ανταπάντησε οργισμένη η κ. Φωτίου.