Οικονομία

Ο Δήμος Νεάπολης Συκεών για τα αποτελέσματα και τις ενστάσεις στο ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Νεάπολης Συκεών για τα αποτελέσματα και τις ενστάσεις στο ΤΕΒΑ
Προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας του ΤΕΒΑΑνακοινώθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού οι προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), οι οποίοι αφορούν τους ωφελούμενους του προγράμματος στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, αλλά και τους απορριφθέντες.

Οι πίνακες των αποτελεσμάτων βρίσκονται ήδη στους Συμβουλευτικούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών και είναι διαθέσιμοι στους ενδιαφερόμενους προκειμένου να καταθέσουν τις ενστάσεις τους, ενώ είναι ανηρτημένες και στο site (www.dimosneapolis.sykeon.gr).

Οι ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στο Συμβουλευτικό Σταθμό στις Συκιές. Οι ενδιαφερόμενοι, που η αίτησή τους απορρίφθηκε, θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό έγγραφο για την τεκμηρίωση της ένστασής του, της οποίας το έντυπο μπορούν να εξασφαλίσουν και μέσω του site του δήμου Νεάπολης-Συκεών (www.dimosneapolis.sykeon.gr) ανοίγοντας και εκτυπώνοντας το σχετικό αρχείο, όπως επίσης μπορούν να λάβουν χρήσιμες οδηγίες από το αντίστοιχο αρχείο που είναι αναρτημένο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
Στρ. Σαράφη 1, Συκιές (δημαρχείο, ισόγειο) - Tηλ.: 2313.313151
• ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη (δημ. κατάστημα, 2ος όροφος) - Τηλ.: 2313.329525
• ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
Ηπείρου 9-11, Αγ.Παύλος (δημ. κατάστημα) - Τηλ.: 2313.300206
• ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΩΝ
Ειρήνης 19, Πεύκα (Δημ. Κατάστημα) - Τηλ.: 2313.502226

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ 2015 ( pdf )
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ( pdf )
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΕΝΣΤΑΣΗΣ ( pdf )