Οικονομία

Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού στον ΥΗΣ Πολυφύτου της ΔΕΗ

Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού στον ΥΗΣ Πολυφύτου της ΔΕΗ
Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού στον ΥΗΣ Πολυφύτου της ΔΕΗ Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού ΔΥΟ (2) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών, του ΥΗΣ Πολυφύτου, που εδρεύει στο Πολύφυτο του Νομού Κοζάνης,

και συγκεκριμένα για την εξής ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΙΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών Υποσταθμών (ΔΕ) 8 μήνες 2

Αναλυτική Ανακοίνωση μαζί με το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ)», με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα και δικαιολογητικά πρόσληψης, είναι αναρτημένη στο χώρο ανακοινώσεων του ΥΗΣ Πολυφύτου, και στο χώρο των Ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Σερβίων-Βελβενδού στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:
-    Ηλικίας από 18 μέχρι 65 ετών.
-    Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
-    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι πέραν των δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Κεφάλαιο ΙΙ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ/ΔΕΗ, οφείλουν να υποβάλλουν και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία να δηλώνουν ότι δεν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΗ ΑΕ ή σε θυγατρικές της και αν έχουν απασχοληθεί, να δηλώνεται η εταιρεία απασχόλησης ( ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ, ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ), με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, σύμβαση έργου, σύμβαση 60 ημερομισθίων, εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία 3ετία, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε., του ΥΗΣ Πολυφύτου , Τηλ. 2464 0 32249, 31402, (αρμόδια: Αντωνοπούλου Ελένη) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Σταθμού , των Δημοτικών καταστημάτων και των αντίστοιχων ΚΕΠ.
(ημερομηνία έναρξης υποβολής Αιτήσεων η 21/10/2015 και λήξη η 30/10/2015.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ