Οικονομία

Στάση εργασίας και για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη

Στάση εργασίας και για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη Στάση εργασίας και για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη
Στάση εργασίας και για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη Από την έναρξη της βάρδιας εως και της 09:00 το πρωί και από τις 09:00 το βράδυ εως και την λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο της Πανελλαδικής 24ωρης απεργίας οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ προκήρυξαν στάση εργασίας ώστε να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Ετσι το επιβατικό κοινό για τις παραπάνω ώρες δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Ο εργασιακός Μεσαίωνας και τα νομοσχέδια της εξαθλίωσης που η Κυβέρνηση προωθεί για το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις και πληθώρα άλλα καίρια ζητήματα, είναι ντροπή για τους πολίτες και απόλυτη βαρβαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε παρά να αντισταθούμε, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που ο συνδικαλιστικός μας ρόλος επιτρέπει. Δύναμή μας η Ενότητα.
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ για να τους αντιμετωπίσουμε. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ για να σταματήσουμε τα αδηφάγα σχέδια τους εις βάρος της πλειοψηφίας των
πολλών.

Αυτό που η σημερινή Κυβέρνηση προσφωνεί «Συμφωνία με τους Εταίρους», είναι ένα ακόμα Μνημόνιο, καταστροφικότερο που πλήττει και ακυρώνει κατακτήσεις ετών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ιΐπ.μ στην συγκέντρωση των Συνδικάτων στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.