Οικονομία

Κατρούγκαλος: Προσπάθεια να μείνει η Coca Cola στο Βόλο

Κατρούγκαλος: Προσπάθεια να μείνει η Coca Cola στο Βόλο Κατρούγκαλος: Προσπάθεια να μείνει η Coca Cola στο Βόλο
Κατρούγκαλος: Προσπάθεια να μείνει η Coca Cola στο Βόλο Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Την εύρεση κινήτρων, έτσι ώστε να πειστεί η διοίκηση της Coca – Cola 3E να μην μετακινήσει το εργοστάσιό της από το Βόλο, στο Σχηματάρι, θα επιδιώξει να καλύψει το υπουργείο Εργασίας έως την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει τότε θα κληθεί η διοίκηση του εργοστασίου από τον αρμόδιο υπουργό κ. Γιώργο Κατρούγκαλο να συζητήσουν το επίμαχο ζήτημα. Σήμερα πάντως ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με το σωματείο των εργαζομένων στο εργοστάσιο του Βόλου, όπου αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν από τη μεταφορά του, όπως επίσης και το μεγάλο πρόβλημα ανεργία, που είναι πιθανό ότι θα προκύψει.

Όπως έγινε γνωστό, πάντως, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, από τους 87 εργαζόμενους στο εργοστάσιο, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρίας, οι 50 έχουν ήδη συμφωνήσει για τη μεταφορά του εργοστασίου στο Σχηματάρι, ενώ οι υπόλοιποι 37 βρίσκονται σε συζητήσεις για να λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται. Η προθεσμία που έχει δώσει η εταιρία για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους εργαζόμενους είναι έως τις 27 Νοεμβρίου.