Οικονομία

Ούτε το Υπ. Εργασίας δεν εμπόδισε το λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola

Ούτε το Υπ. Εργασίας δεν εμπόδισε το λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola Ούτε το Υπ. Εργασίας δεν εμπόδισε το λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola
Ούτε το Υπ. Εργασίας δεν εμπόδισε το λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola Χωρίς κανένα αποτέλεσμα έληξε η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα,στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα του κλεισίματος του εργοστασίου της Coca Cola 3E, στο Βόλο

Οι προσπάθειες του Υπουργείου,  αλλά και εκροσώπων από τα Υπουργεία Βιομηχανίας και Ανάπτυξης, καθώς και του περιφερειάρχη, κ. Αγοραστού, να πειστεί η Εταρεία, τουλάχιστον για μια μικρή παράταση μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, έπεσαν στο κενό.

Οι εκπρόσωποί της που παραβρέθηκαν στη συνάντηση – συγκεκριμένα, η διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού και ο προσωπάρχης προμηθειών Ελλάδας και Κύπρου – ξεκαθάρισαν πως η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας επέμεινε στην πρόταση για συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βόλο με τη σύμφωνη γνώμη όλων των άλλων υπουργείων, όπως και των βουλευτών που παραβρέθηκαν, και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία εκπροσώπησε τους ΑΝΕΛ.