Οικονομία

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό Κυβέρνηση και εργοδότες συμφώνησαν για αύξηση των εισφορών των εργαζομένων ερήμην των εργαζομένων τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος χαρακτήρισε δε τη μεταρρύθμιση ως «συμμαζέματα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρός της ΓΣΕΕ προανήγγειλε κινητοποιήσεις της Συνομοσπονδίας κατά του ασφαλιστικού ανακοινώνοντας ότι την άλλη Παρασκευή συγκαλείται το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ.

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει σχέδιο τη μυθική Σκύλλα και λέει επιλέξτε τη Σκύλλα ή τη Χάρυβδη των δανειστών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει τη Συνομοσπονδία ούτε μια φορά.

«Πώς σας φαίνεται ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν προτάσσει το θέμα της μείωσης της ανεργίας, έστω με την ομοφοβική ακροδεξιά εντός της; γίνονται απλά δημοσιονομικά συμμαζέματα» παρατήρησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.