Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι δρόμοι σε «ένδειξη καλής θέλησης»

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι δρόμοι σε «ένδειξη καλής θέλησης» Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι δρόμοι σε «ένδειξη καλής θέλησης»
Μετά τους αγρότες από το μπλόκο των Τεμπών και οι συνάδελφοί τους από τη Δυτική Μακεδονία, το Αμύνταιο και τα διόδια Μαλγάρων αποφάσισαν να ανοίξουν τους δρόμους, «σε ένδειξη καλής θέλησης», όπως αναφέρουν, καθώς ξεκινούν για την Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από τις 18.30 οι δρόμοι θα ανοίξουν, τα τρακτέρ θα παραταθούν στην άκρη του οδοστρώματος και η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, το Αμύνταιο, τα διόδια Μαλγάρων και το τελωνείο του Προμαχώνα -έχει δώσει ελευθέρας από το μεσημέρι-, όπως τόνισαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, μέλη και επικεφαλής των συντονιστικών επιτροπών στα προαναφερόμενα μπλόκα.

Εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι αύριο, οι περισσότεροι επισημαίνουν ότι «ελπίζουμε να μιλήσουμε επί των θεμάτων που έχουμε θέσει και αναμένουμε κάτι περισσότερο από διορθωτικές κινήσεις».

Στο μεταξύ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγρότες στα υπόλοιπα μπλόκα εύχονται καλή επιτυχία και αποτελέσματα στους συναδέλφους τους, παραμένοντας ωστόσο ¨"καρφωμένοι" στα μπλόκα τους.

NETWORK