Opinions

Το «κρυφό» γέλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ατάκα ενός χουντικού, μαρτυρά σε πόσο δήθεν κοινωνία ζούμε

Το «κρυφό» γέλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ατάκα ενός χουντικού, μαρτυρά σε πόσο δήθεν κοινωνία ζούμε
Εδώ και λίγες ημέρες, κυκλοφορεί συνεχώς στο διαδίκτυο η είδηση ότι ο δικηγόρος και γνωστός για τις ναζιστικές του απόψεις Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχουν σχέση.

Θα μου πείτε «τι μας νοιάζει;», όχι φυσικά και δεν μας νοιάζει. Δεν παύει βέβαια να είναι μια «είδηση» η οποία θα πουλήσει στα «πρωινάδικα», στα «μεσημεριανάδικα» αλλά και στα sites, γιατί οι αναγνώστες θα «κλικάρουν» και θα σχολιάσουν κάτω από το Facebook την άποψη τους με όχι και... τόσο κομψό τρόπο.

Το ότι ένας άντρας 83 ετών έχει σχέση, και ίσως παντρευτεί μια γυναίκα 49 ετών, είναι κάτι που δεν μας αφορά. Εννοώντας την ηλικιακή διαφορά, που είναι το «εύκολο» στην υπόθεση να σχολιάσει κάποιος.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα, καθώς ασχολείται και με την ηθοποιία και με το τραγούδι. Επιπλέον έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από το My Style Rocks, ενώ διατηρεί λογαριασμό στο Tik Tok με πολλούς ακόλουθους.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είναι ένας δικηγόρος -στο επάγγελμα-, και γνωστός για τις ακραίες, ομοφοβικές, ρατσιστικές, χουντικές, ναζιστικές του απόψεις, όπως -για παράδειγμα- είναι και η Άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.

Εδώ, μπορείτε να δείτε μερικά άρθρα που αφορούν τον κ. Πλεύρη: Ο πρόσφατος ναζιστικός χαιρετισμός μέσα στο δικαστήριο, η μόνιμη διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο και η απάντηση της εγγονής του Ιωάννη ΜεταξάΕπιπλέον δηλώσεις του ίδιου του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ότι είναι φασίστας.

Το θέμα μας τώρα όμως δεν είναι αυτό. Πριν λίγο καιρό, και μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι συνήγορος υπεράσπισης του Ιωάννη Λαγού, τα κανάλια τον «έκραζαν» και δικαιολογημένα για όλη του την στάση. Μάλιστα είχαν φιλοξενήσει και τον γιό του, τον πρώην Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, όπου και ο ίδιος τον είχε κατακρίνει και είχε τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του, σε ότι αφορά τις πολιτικές απόψεις.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες όμως, ο άλλοτε χουντικός, ναζιστής και ομοφοβικός Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχει γίνει ένας «γλυκούλης» και «καλοσυνάτος» κύριος, όπου τον ακολουθούν όλα τα κανάλια, να τον ρωτήσουν για τη σχέση του με την κυριά Σιακαβάρα.

Παρακάτω, θα παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα, όπου στην εκπομπή Happy Day, με κεντρική παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ακούστηκε στον αέρα η φράση «Σας κάνει εντύπωση που αγαπώ μια γυναίκα ενώ τώρα αγαπούν άντρες;», και εκείνη τη στιγμή η κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αρχή την βλέπουμε να γελάει και μετά να κάνει μια «περίεργη» γκριμάτσα όταν ίσως (;) καταλαβαίνει ότι «πιάστηκε» στην κάμερα.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος, από το παρακάτω απόσπασμα, φάνηκε αστείο στην κυρία Τσιμτσιλή, η άκρως ομοφοβική και ρατσιστική φράση του κ. Πλεύρη «Σας κάνει εντύπωση που αγαπώ μια γυναίκα ενώ τώρα αγαπούν άντρες;», ο οποίος το είπε αυτό, πετώντας μια ξεκάθαρη σπόντα -που ποιος νοιάζεται- για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Φυσικά, μπορεί εύκολα η κυρία Τσιμτσιλή, να δικαιολογήσει το μικρό γελάκι της,  λέγοντας ότι «κάτι μου είπαν στο ακουστικό» ή «σχολιάσαμε κάτι άλλο με τους συναδέλφους μου».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι κακό να υπάρχουν γέλια και να λαμβάνουμε ως χιούμορ, εκφράσεις που προσβάλλουν μια μεγάλη μερίδα ατόμων.

Όπως επίσης είναι κακό, να αναπαράγουμε συνεχώς ανθρώπους, που το μόνο που κάνουν είναι να μισούν άλλους ανθρώπους και να κρύβονται πίσω από «δεν είναι φυσιολογικά αυτά», «η οικογένεια είναι μαμά και μπαμπάς», «θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε», «οι άντρες με γυναίκες και οι γυναίκες με άντρες», «η φύση έτσι μας έφτιαξε» και άλλα πολλά.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το γελάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο 02:00 και μετά, και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα