Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Ομοφοβικός οχετός από τον Στίγκα

Νάσος Ηλιόπουλος: Ομοφοβικός οχετός από τον Στίγκα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Ο κακοποιητικός και σκοταδιστικός λόγος δεν έχουν χώρο, ούτε στη Βουλή ούτε πουθενά» σχολίασε ο Νάσος Ηλιοπουλος.

Δριμεία επίθεση στον Βασίλη Στίγκα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα επαίσχυντα σχόλιά του για τον Αλέξη Πατέλη.

«Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι είναι ο μπροστινός του καταδικασμένου νεοναζί Κασιδιάρη. Ο ομοφοβικός οχετός σε βάρος του κ. Πατέλη είναι αποκρουστικός κ καταδικαστέος. Ο κακοποιητικός και σκοταδιστικός λόγος δεν έχουν χώρο, ούτε στη Βουλή ούτε πουθενά» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

{https://twitter.com/n_iliopoulos/status/1803827762781708465}

Νωρίτερα ο Βασίλης Στίγκας σε μία χυδαία και ομοβική επίθεση από το βήμα της Βουλής είπε «Βγήκε μέχρι και ο, ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει λέει και το εποχικό επίδομα στον σερβιτόρο ανεργίας του σερβιτόρου, της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν νυχθημερόν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα. Το κλασσικό αριστούργημα των τεμπέληδων».

Το σχόλιό του προκάλεσε την αντίδραση της προεδρεύουσας Όλγας Γεροβασίλη, η οποία με έντονο ύφος τον κάλεσε να ανακαλέσει όσα είπε, διαφορετικά θα διαγραφούν από τα πρακτικά.