Παιδεία

Επίδειξη γραπτών Πανελληνίων 2013

Επίδειξη γραπτών Πανελληνίων 2013
Επίδειξη γραπτών Πανελληνίων 2013 Οι συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την επίδειξη των γραπτών των Πανελληνίων 2013 ώστε να δούν τα γραπτά τους έχουν προθεσμία σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας εως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει με έγγραφο του προς τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης γνωστοποιεί ότι η διαδικασία για την επίδειξη γραπτών των Πανελληνίων 2013 , μπορούν να καταθέτουν την σχετική αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το σχολείο τους.

Με την αίτηση οι υποψήφιοι καταθέτουν και παράβολο 50 ευρώ που εκδίδεται από την εφορία για την επίδειξη γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων. Το παράβολο αυξάνεται στα 80 ευρώ σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος θέλει να δει τα γραπτά παραπάνων από τρία μαθήματα .

Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση με την επίδειξη φωτοτυπίας των γραπτών τους. Η επίδειξη των γραπτών Πανελληνίων 2013 θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ο οποίος μπορεί να συνοδεύεται από τον γονέα του ή τον κηδεμόνα του εφόσον το επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι μαθητές μπορούν να απευθυνθούν στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.