Παιδεία

Φοιτητικό Επίδομα 2014 αυξάνονται οι δικαιούχοι

Φοιτητικό Επίδομα 2014 αυξάνονται οι δικαιούχοι Φοιτητικό Επίδομα 2014 αυξάνονται οι δικαιούχοι
Φοιτητικό Επίδομα 2014 αυξάνονται οι δικαιούχοι Επιπλέον 3.000 φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους θα λάβουν το Φοιτητικό επίδομα 2014  των 1.000 ευρώ αφού τα χρήματα που έχουν επιστραφεί στο δημόσιο απο εγκληματικές ενέργειες θα δοθούν για την άυξηση των δικαιούχων.

Το φοιτητικό επίδομα 2014 θα διατεθεί σε επιπλέον 3000 φοιτητές , όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, αφού το μεγαλύτερο μέρος από τα 4 εκατομμύρια ευρώ που προέρχονται από τις μίζες απο τα εξοπλιστικά που έχουν επιστραφεί στο δημόσιο θα διατεθούν στους φοιτητές .

Ειδικότερα, ο αριθμός των δικαιούχων για το Φοιτητικό Επίδομα 2014 θα αυξηθεί, καθώς ήδη χορηγείται το επίδομα των 1.000 ευρώ ετησίως σε φοιτητές, η οικογένεια των οποίων πληροί ορισμένα εισοδηματικά κριτήρια. Για να δείτε όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για το Φοιτητικό Επίδομα 2014 πατήστε εδώ

Σήμερα υπάρχουν φοιτητές που ενώ έχουν τα εισοδηματικά κριτήρια για το Φοιτητικό Επίδομα 2014 δεν το λαμβάνουν αφού δεν επαρκούν τα κονδύλια. Έτσι, με ποσό από τα 4 εκατ. ευρώ θα καλυφθούν κατ’ αρχήν οι φοιτητές αυτοί και το ποσό που θα μείνει μελετάται να διατεθεί σε δικαιούχους φοιτητές που θα προκύψουν ύστερα από αύξηση του ισχύοντος εισοδηματικού κριτηρίου.