Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τα θέματα στα Μαθηματικά

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τα θέματα στα Μαθηματικά Φωτογραφία: INTIME
Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν τα θέματα στα Μαθηματικά ΓΕΛ. Δείτε αναλυτικά.

Οι Πανελλήνιες 2024 συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη μέρα για τους μαθητές των ΓΕΛ με μαθήματα προσανατολισμού. Οι μαθητές των Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής διαγωνίζονται στα Μαθηματικά, ένα απαιτητικό μάθημα αυξημένης βαρύτητας. 

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά ΓΕΛ

Η ανακοίνωση των θεμάτων στα Μαθηματικά ΓΕΛ έγινε λίγο μετά τις 10 στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και αντίστοιχα και στο Dnews.

Δείτε εδώ τα θέματα στα Μαθηματικά

To Dnews σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μεθοδικό θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Εντός ολίγου θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις των θεμάτων στα Μαθηματικά καθώς και πλήρη σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων.

Πανελλήνιες 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα, πότε αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις

πανελληνιεσ 2024 μαθηματικα θεματα απαντησεις

Ενόσω η διαδικασία των Πανελληνίων συνεχίζεται και όσο τα μαθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο επίπεδο, οι μαθητές μετράνε αντίστροφα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Oι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου. Παρομοίως, η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό από πλευράς Υπουργείου Παιδείας η ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών τοποθετείται περί τα τέλη Ιουνίου εν΄ώ η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει στα τέλη Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα μαθήματα κατεύθυνσης για τα ΓΕΛ, με την αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων να πέφτει στις 12 Ιουνίου. Οι Πανελλήνιες θα τελειώσουν στα ΕΠΑΛ στις 17 Ιουνίου.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση results.it.minedu.gov.gr και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.