Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Στοιχεία Μηχανών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Στοιχεία Μηχανών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας για τις Πανελλήνιες 2024 - Πού θα δείτε τα θέματα που έπεσαν.

Μετά την ανάπαυλα των Ευρωεκλογών 2024 και εν μέσω καύσωνα, οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων ρίχνονται εκ νέου στη μάχη για τις Πανελλήνιες 2024, διαγωνιζόμενοι σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα καθίσουν σήμερα στα θρανία στα εξεταστικά τους κέντρα και θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο, εξεταζόμενοι στα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και των Στοιχείων Μηχανών. Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, οι μαθητές πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ., με την ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2024 να ορίζεται στις 08:30 π.μ.

Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις στα σημερινά μαθήματα ειδικότητας

πανελληνιεσ 2024 επαλ ειδικοτητα

Δείτε πρώτοι τα σημερινά θέματα των ΕΠΑΛ σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Στοιχεία Μηχανών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης. Η ανακοίνωση των θεμάτων στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν οι υποψήφιοι θα γίνει λίγο μετά τις 10 το πρωί από την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα δημοσιευθούν από το Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Πανελλήνιες 2024: Οι μαθητές των ΕΠΑΛ ολοκληρώνουν τις εξετάσεις στις 17 Ιουνίου

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ έχουν ακόμη μπροστά τους δρόμο για την ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας των Πανελληνίων 2024 καθώς αν και τα ΓΕΛ αναμένεται να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουνίου, δεν ισχύει το ίδιο για αυτούς. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί τα ΕΠΑΛ έχουν ακόμη τρεις μέρες εξετάσεων σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και ειδικότερα μαθήματα ειδικότητας με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 18 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, έπεται η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων που είναι κοινοί για τους μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Αυτό είναι το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2024 με τα υπολειπόμενα μαθήματα για τα ΕΠΑΛ:

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης II (ΜΕΚ ΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024: Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων