Τι δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις- Το δίλημμα Λοβέρδου και το παράπονο Λιακούλη!

Τι δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις- Το δίλημμα Λοβέρδου και το παράπονο Λιακούλη!
Γιατί ο Ανδρουλάκης δεν διαγράφει τον Παρασκευαΐδη από τη Λέσβο; Ο προβιβασμός της ...Παπαγγελή!

Νέο κύμα δημοσκοπήσεων αναμένεται την Πέμπτη στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία έχουν καθιερώσει «βαρόμετρο» στο τέλος του μήνα.

Τις πρώτες ημέρες της μέτρησης τα αποτελέσματα εμφάνιζαν πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας- και μάλιστα καθόλου αμελητέα- μικρή πτώση του ΠΑΣΟΚ όπως και του ΣΥΡΙΖΑ, εδραίωση του ΚΚΕ σε υψηλά ποσοστά και αύξηση των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης, ενώ η Νέα Αριστερά υπό τον Αλέξη Χαρίτση έδειχνε να ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο του 3%. Δεν γνωρίζουμε εάν τα ποσοστά άλλαξαν την τελευταία μέρα, θα το δούμε το βράδυ στις μικρές μας οθόνες.

Γιατί δεν διαγράφει τον Παρασκευαΐδη ο Ανδρουλάκης;

Το ερώτημα που απασχολεί πολλούς είναι γιατί η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη δεν διαγράφει τον βουλευτή Λέσβου Παρασκευαΐδη, τον οποίο κατηγορεί ο ...Άδωνις για ομοφοβικές τοποθετήσεις.

Άσπονδος φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως στήλη πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν διαγράφει τον Παρασκευαΐδη γιατί ελπίζει πως μετά τις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν κι άλλοι βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μειώσει τη δύναμη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του να γίνει κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρω τι να σας πω!

Το παράπονο της Λιακούλη

Η στήλη σας ενημέρωσε πως η Ευαγγελία Λιακούλη είναι προβληματισμένη με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων και θα ήθελε να μην το υπερψηφίσει.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όμως, είναι κάθετος: ενώ για τους βουλευτές δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας αν δεν ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της.

Έλα, όμως, που η κυρία Λιακούλη δεν διέρρευσε τη θέση της, αλλά την είπε μόνο στον πρόεδρο και τους στενούς του συνεργάτες. Πώς διέρρευσε λοιπόν ο προβληματισμός της; Ποιος το έπραξε και γιατί;

Τελικά τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν τελειώνουν ποτέ!

Το δίλημμα Λοβέρδου

Εντάξει, αυτές τις μέρες είναι και η καταδίκη της χώρας για τις οροθετικές γυναίκες που βαραίνει το κλίμα.

Τι θα πράξει όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος; Θα κάνει ή όχι κόμμα; Και γιατί εξακολουθεί να μαδά τη μαργαρίτα ενώ κάποιες δημοσκοπήσεις του δίνουν ακόμα και πάνω από 5% αν ιδρύσει κόμμα;

Έκπληξη, πάντως, προκαλεί το ότι δεν έχει καμιά απολύτως κρούση από το Μαξίμου, είτε επίσημη, είτε ανεπίσημη. Υπουργοί, με πρώτο τον Άδωνι Γεωργιάδη, του λένε να αναμένει, πως πρέπει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αλλά «πράσινο φως» -ούτε καν νεύμα- δεν υπάρχει από εκείνον που λαμβάνει τις αποφάσεις!

Όπως και να έχει, πάντως, το αργότερο τέλη Φεβρουαρίου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε ίδρυση πολιτικής κίνησης ή όχι!

Η Παπαγγελή αξιοποιείται από τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ!

Την Έλλη Παπαγγελή, πάντως, τη θυμάστε. Ο λόγος για το κορίτσι της Νέας Δημοκρατίας, με θητεία στο μόντελινγκ, με τις αμφιλεγόμενες θέσεις, που μόνο προοδευτικές δεν μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Ε, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και την είχε στο συνδυασμό του και την όρισε αντιδήμαρχο.

«Λεπτομέρεια»: Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής είναι ...ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ: Ποιον άλλον έκανε "μεταγραφή" ο εν λόγω Δήμαρχος;