Ούτε Τέμπη, ούτε παρακολούθηση Ανδρουλάκη, ούτε Σπαρτιάτες, ούτε τίποτα πριν τις ευρωεκλογές!

Ούτε Τέμπη, ούτε παρακολούθηση Ανδρουλάκη, ούτε Σπαρτιάτες, ούτε τίποτα πριν τις ευρωεκλογές!
Το επιθυμεί και επιχειρεί να το επιβάλλει το Μαξίμου- Θα ενταχθεί στους σχεδιασμούς η δικαιοσύνη, όπως έπραξε η ηγεσία της Εκκλησίας;

Και ξαφνικά ...άκρα του τάφου σιωπή στον κόσμο βασιλεύει, λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί και η μάνα το ζηλεύει!

Το Μαξίμου φαίνεται πως έχει κάνει έναν σχεδιασμό αποφυγής κάθε αναζήτησης ευθυνών σε τραγωδίες και σκάνδαλα πριν τις ευρωεκλογές και πιθανότατα και μετά από αυτές!
Έτσι:

-Καμιά δικαστική έρευνα δεν πήγε στη Βουλή για το έγκλημα των Τεμπών. Ούτε καν του εισαγγελέα Λάρισας που θεωρείται απολύτως ώριμη, ούτε καν οι μηνύσεις των γονιών! Την δε επόμενη Παρασκευή η Βουλή κλείνει για τις ευρωεκλογές και, συνεπώς, ...τρέχα γύρευε, όπως γίνεται από την αρχή στο συγκεκριμένο θέμα! Ο συγκαλύψας του συγκαλύψαντος!

-Νέα καθυστέρηση στο να ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της χώρας, από τις μυστικές της υπηρεσίες για τις υποκλοπές των συνομιλιών του. Ακούσαμε τα πάντα σε αυτό το μείζον σκάνδαλο: Τον πρωθυπουργό να δηλώνει δημοσίως πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρακολουθείται για εθνικούς λόγους, την ΕΥΠ (που υπαγόταν και συνεχίζει να υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό) να λέει τα αντίθετα! Τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητάει από τον Ανδρουλάκη να πάει στο Μαξίμου να τον ενημερώσει στο αυτί ο Γεραπετρίτης, την ΕΥΠ να διαρρέει πως δεν γνωρίζει επακριβώς το λόγο γιατί ο φάκελος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει καταστραφεί κατά την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων της! Και τώρα, η ΕΥΠ, που υπάγεται απευθείας στο Μαξίμου, αρνείται να συμμορφωθεί στις αποφάσεις της δικαιοσύνης!

-Σιωπή και για το θέμα της παράνομης χρησιμοποίησης των mail των ψηφοφόρων. Οι μόνες ελπίδες εναποθέτονται στον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Κώστα Μενουδάκο!

-Για μετά τις ευρωεκλογές παραπέμπεται η απόφαση για το αν θα παραμείνουν στη Βουλή οι λεγόμενοι ...Σπαρτιάτες και αν δεν μείνουν τι θα γίνει με τις έδρες τους! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στο θέμα είναι πως υπάρχουν πληροφορίες πως θα αλλάξει η σύνθεση του Εκλογοδικείου και συνεπώς η απόφαση θα αργήσει και άλλο.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός του Μαξίμου. Το ερώτημα είναι αν θα ενταχθούν σε αυτόν η δικαιοσύνη και άλλοι θεσμοί, όπως πχ έκανε η ηγεσία της Εκκλησίας.