Δυο βουλευτές δεν πληρώνουν στο κόμμα ούτε το ένα χιλιάρικο - Ποιοι είναι

Δυο βουλευτές δεν πληρώνουν στο κόμμα ούτε το ένα χιλιάρικο - Ποιοι είναι
Πόσα έχουν κερδίσει - Υπάρχει και τρίτος, σε συμφωνία όμως με την Κουμουνδούρου;

Μιας και σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζητάει τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, ας προχωρήσουν και τα "Παιχνίδια Εξουσίας" σε μια αποκάλυψη- και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε!

Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί εδώ και χρόνια στην Κουμουνδούρου, ο κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δίνει από το μισθό του ένα χιλιάρικο στο κόμμα, το οποίο κατακρατείται στην ...πηγή και χίλα ακόμα ευρώ αφού λάβουν το μισθό τους.

Το δεύτερο χιλιάρικο η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγοι βουλευτές δεν το δίνουν! Εκείνοι που το δίνουν είναι κατ΄ άλλους μεγάλοι ιδεολόγοι, κατ΄ άλλους μεγάλα ...κορόιδα!

Το πρώτο χιλιάρικο όμως το παραχωρούν στο κόμμα όλοι, εκτός από δυο!

- Από το 2015 δεν το πληρώνει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ από άλλο κόμμα και που σήμερα κατέχει θεσμική θέση και στηρίζει βεβαίως τον πρόεδρο του κόμματος. Από τότε μέχρι σήμερα το μέλος αυτό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκτιμάται ότι κράτησε στην τσέπη συνολικά 120.000 ευρώ, 60.000 από το πρώτο χιλιάρικο και 60.000 από το δεύτερο χιλιάρικο. Καθόλου άσχημα!

- Από το 2019 δεν πληρώνει και δεύτερο μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που κατείχε θεσμική θέση μέχρι να διαφωνήσει με κάποια επιλογή της ηγεσίας, παρότι στηρίζει επίσης τον πρόεδρο. Αν χρειαστείτε τη βοήθεια του ...κοινού, να σας πούμε πως το όνομα του συγκεκριμένου μέλους της ΚΟ είχε γραφτεί από την εποχή της ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα. Εκτιμάται ότι κέρδισε περίπου 60.000 ευρώ- 30.000+30.000 από το πρώτο και το δεύτερο χιλιάρικο κάθε μήνα!

-Υπάρχει, όπως πληροφορούμαστε, και τρίτος βουλευτής που δεν πληρώνει, αλλά είναι σε συμφωνία με την ηγεσία της Κουμουνδούρου, καθώς προέρχεται από άλλο κόμμα και είχε αναλάβει να χτίσει δίκτυο στελεχών του που θα στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ.