Πώς μπορεί να είναι στο ίδιο κόμμα ο Πολάκης με τη Λινού;

Πώς μπορεί να είναι στο ίδιο κόμμα ο Πολάκης με τη Λινού;
Νίπτει τας χείρας της η ηγεσία!- Εικόνες αποσύνθεσης στην Κουμουνδούρου!

Έχουμε και λέμε:

Ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, πιστεύει -και το λέει δημοσίως- πως μια συνάδελφός του στο ίδιο κόμμα «τα παίρνει», με σκανδαλώδεις κρατικές επιχορηγήσεις σε Ινστιτούτο που διατηρεί με τον σύζυγό της!

Η Αθηνά Λινού απαντά με επιχειρήματα που αποδέχεται και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαίροντας το κοινωνικό της έργο!

Η ηγεσία, ωστόσο, ακολουθεί στάση Ποντίου Πιλάτου, νίπτει τας χείρας της και ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να εγκαλεί την Αθηνά Λινού!

Απίστευτα πράγματα! Προσοχή, δεν μιλούμε για δυο βουλευτές διαφορετικών κομμάτων, αλλά του ιδίου κόμματος. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο ότι "τα παίρνει" και οι δυο εξακολουθούν να ανήκουν στην ίδια Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπου ο ένας αποκαλεί τον άλλον ...σύντροφο!

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να εγκαλέσει τον «αψύ Σφακιανό», με την όλη κατάσταση να δείχνει πως η Κουμουνδούρου πάσχει βαθιά, χωρίς να φαίνεται από πουθενά αχτίδα φωτός!

Για τον Παύλο Πολάκη, πάντως, υπάρχει ένα ερώτημα, πώς τα καταφέρνει τόσα χρόνια και ...συμβιώνει στο ίδιο κόμμα με τέτοια πρόσωπα, που εξυπηρετούν τους αντιπάλους του κόμματος ενώ είναι και ...διεφθαρμένοι. Τον Γιάννη Δραγασάκη, πχ, τον χαρακτήρισε άνθρωπο του Στουρνάρα και των τραπεζιτών, την Αθηνά Λινού ότι "τα παίρνει" με σκανδαλώδεις κρατικές επιχορηγήσεις στο Ινστιτούτο που έχει με τον σύζυγό της, τον Γιώργο Κατρούγκαλο ότι πήρε ...ανταλλάγματα για τη δήλωση που έκανε προεκλογικά για το ασφαλιστικό επί ΣΥΡΙΖΑ και τόσους άλλους.

Ίσως αξίζει η παραμονή μαζί τους, γιατί αργά αλλά σταθερά τους ...διώχνει από το κόμμα ή ...αποκαλύπτονται και ...φεύγουν μόνοι τους!

Για το Δελφινάριο...