Ο Πολάκης εξαγγέλλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Πολάκης εξαγγέλλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!
«Όλα στην ώρα τους» απαντά σε υποστηρικτή του που τον καλεί να αναλάβει αρχηγός! - Ραγδαίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου- Στον αέρα το Καταστατικό Συνέδριο;

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς μέσω του διαδικτύου το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Πολάκης!
«Παύλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι που λένε στο χωριό μου. Ζητάμε εκλογές και κατέβα υποψήφιος» του έγραψε στο λογαριασμό του υποστηρικτής του.

«Όλα στην ώρα τους», ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, με τον «αψύ Σφακιανό» να αναγγέλλει ουσιαστικά την υποψηφιότητά του.

Όλα δείχνουν, όπως πολλές φορές έχουν γράψει το Dnews και ο Φοίβος Κλαυδιανός το τελευταίο διάστημα πως η ρήξη των σχέσεων του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι οριστική, παρά τις διάφορες μεσολαβητικές προσπάθειες για την αποτροπή της- μεταξύ των οποίων προφανώς και από τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος Μανώλη Καπνισάκη! Μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την επίθεση κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη και την έμμεση στήριξη από την ηγεσία της Αθηνάς Λινού, η ιδέα της διεκδίκησης της ηγεσίας ωρίμασε στο μυαλό του "αψύ" Σφακιανού και η απόφαση ελήφθη.

Τυχόν επισημοποίηση της υποψηφιότητας Πολάκη οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέες εκλογές ηγεσίας από τη βάση του κόμματος, είτε με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, είτε με την κίνηση των προβλέψεων του Καταστατικού για την αμφισβήτηση του προέδρου.

Η δε τακτική Πολάκη θέτει νέες προκλήσεις στους «87», αν δηλαδή θα παραμείνουν στην Κουμουνδούρου προκειμένου να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος με υποψήφιο αρχηγό που θα ορίσουν ή αν το θεωρούν μια μάταιη προσπάθεια!

Οι παραπάνω εξελίξεις -παρότι η προσπάθεια να κλείσει το μέτωπο Κασσελάκη με Πολάκη θα συνεχιστούν αλλά χωρίς να διαθέτουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας- δείχνουν πως το Καταστατικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι προγραμματισμένο για 4 έως 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στον αέρα!

polakis38_89882.jpeg