Ο Μητσοτάκης δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

Ο Μητσοτάκης δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Φωτογραφία: intime
Στο κλείσιμο της χθεσινής επεισοδιακής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «άκουσε πράγματα που δεν ήξερε».

Προφανώς με αυτή τη φράση ο πρωθυπουργός θέλησε να δείξει πόσο εποικοδομητική ήταν η συζήτηση.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη αποστροφή του Κυριάκου (πρώην 41%) γέννησε εύλογες απορίες στο γνωστό παρεάκι των προοδευτικών επικοινωνιολόγων που πίνει το δεύτερο πρωινό καφεδάκι του στο ωραίο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο της οδού Δημοκρίτου.

Ένας από το παρεάκι διαβάζοντας το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του Dnews, παρατήρησε: «Εντάξει, ο σανός είναι στα προαπαιτούμενα της πολιτικής, αλλά ειλικρινά, ο Μητσοτάκης περίμενε να ακούσει διά ζώσης τους βουλευτές του για να μάθει πράγματα που δεν ήξερε;».

Όλοι κοίταξαν απορημένοι για να συνεχίσει ο ίδιος: «Είχε φτιάξει τον πιο προηγμένης τεχνολογίας μηχανισμό παρακολουθήσεων δυτικά του Πέκος, για να ακούει τους υπουργούς του, και τώρα λέει πως έμαθε από βουλευτές πράγματα που δεν ήξερε;».

Έτσι που το έθεσε, ένα δίκιο το έχει ομολογουμένως. Δεν ήξερε, δε ρώταγε; Όλο και κάποιος από τον περίγυρό του θα ήξερε..