Ο Πληροφοριοδότης

Ο Αλέξης δεν ..τσιμπάει, ο Στέφανος τσακώνεται ...μόνος του!

Ο Αλέξης δεν ..τσιμπάει, ο Στέφανος τσακώνεται ...μόνος του! Φωτογραφία: EUROKINISSI
Γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στοχοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα και την περίοδό του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε ως και το σημείο να μιλάει για «μαύρα χρήματα» αλλά όταν είδε τα αδιέξοδα, άφησε τα «μαύρα χρήματα» και άρχισε να κατηγορεί τον προκάτοχό του ότι έκανε προεκλογική εκστρατεία ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κάλπη το περσινό καλοκαίρι, όταν λέει γνώριζαν ότι η οικονομική επιχορήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη!

Κάθε φορά και λέει κάτι διαφορετικό- και όπως εύστοχα παρατηρεί στέλεχος της Κουμουνδούρου «αν δεν έκανε την προεκλογική εκστρατεία ο Αλέξης τώρα ο Στέφανος δεν θα ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν το ΠΑΣΟΚ»!

Όσο όμως και αν προσπαθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας δεν πρόκειται να απαντήσει. Τώρα τι επιδιώκει με τα όσα, πολλάκις αντιφατικά αλλά πάντα προκλητικά, λέει ο Στ. Κασσελάκης έναντι του διαδόχου του;

Ή να αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει δήλωσή του υπέρ του ή να τον οδηγήσει σε δήλωση που θα αποτελεί την ευκαιρία να τον διώξει!

Μάλλον, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να τσακώνεται ...μόνος του!

ΥΓ: Το σωστό θα ήταν για την Κουμουνδούρου να εύχεται να μην μιλήσει ο Τσίπρας!