Ωμή παρέμβαση Κασσελάκη, υπέρ Ανδρουλάκη, στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ!

Ωμή παρέμβαση Κασσελάκη, υπέρ Ανδρουλάκη, στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ! Φωτογραφία: SOOC/ CHRISTOS KARRAS
Με αφορμή την συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κύπρο με την Χαρίτα Μάντολες, τον καλεί να δώσουν μαζί στην Ευρώπη σοσιαλιστές και αριστερά το θέμα των Κυπρίων αγνοουμένων.

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα, όταν ξεκινά η μάχη για την ηγεσία σε ένα κόμμα, τα άλλα κόμματα είναι πολύ προσεκτικά και δεν παρεμβαίνουν στο εσωτερικό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί και σε αυτό εξαίρεση. Μετά τις προκλήσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη για κοινές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, με ανάρτησή του συγχαίρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρωτοβουλία του να συναντηθεί με την Χαρίτα Μάντολες στη Λεμεσό αναδεικνύοντας το θέμα των αγνοουμένων και τον καλεί να δώσουν μαζί τον αγώνα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος αγνές προθέσεις- «Αθώο μου παιδί» που έλεγε και ο… «Βεβαίως Βεβαίως» στην ιστορική ταινία «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Η Κουμουνδούρου επιχειρεί μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες να παρέμβει στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο και προφανώς κατ΄ ουσία τον υπονομεύει! Και μένει να δούμε πώς θα απαντήσει η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, αν δηλαδή εν προκειμένω ισχύει «το ένα χέρι τρίβει τ΄ άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Αλλά και τι θα πουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΔΟΜ!

Αναμένουμε...

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι Κύπριοι αγνοούμενοι είναι και Ευρωπαίοι αγνοούμενοι. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά.

Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ενωθεί -ούτε καν πάνω στο μνήμα- 50 χρόνια μετά.

Εμείς, θα αναδείξουμε το ανθρωπιστικό αυτό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θα σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα χιλιάδων οικογενειών.

Αγαπητέ Νίκο:

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου να συναντήσεις τη Χαρίτα Μάντολες, τα λόγια της οποίας πρέπει να μας εμπνέουν όλους.

Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές.

Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση.

{https://x.com/skasselakis/status/1815044834497085756}

Β. Σκ.