Ο Πληροφοριοδότης

Συμεών Κεδίκογλου: Αλίμονο αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάει στη ΔΕΘ

Συμεών Κεδίκογλου: Αλίμονο αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάει στη ΔΕΘ
«Βέλη» του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για μια ενδεχόμενη απουσία του κόμματος από τη ΔΕΘ.

Στο ΣΚΑΪ και στην Πηνελόπη Γκάλιου ήταν καλεσμένος ο Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος σχολίασε μια ενδεχόμενη απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ.

«Δεν νομίζω ότι είναι τέτοιο το ποσό για να μην πάμε στην ΔΕΘ. Θεωρώ ότι θα πάμε όπως τα τελευταία χρόνια. Αλίμονο αν δεν μπορέσουμε να πάμε για κάποιο μικροποσό. Γίνεται συζήτηση και γίνεται ζημιά ανευ λόγου και αιτίας» είπε με νόημα.

Για τον Γιάννη Δραγασάκη ανέφερε:

«Ο Γιάννης Δραγασάκης έχει μια πορεία τεράστια. Εγώ δεν έχω κοινές αφετηρίες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Εγώ ήμουν ακόμη μαθητής, όταν ο ίδιος ήταν ήδη υπουργός στην κυβέρνηση Ζολώτα. Ήταν σε κάθε βήμα σχηματισμού του Συνασπισμού, του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο με τις τράπεζες στα χρόνια των μνημονίων. Έχει μια πορεία και έχει κατακτήσει αυτό που λέμε και τον σεβασμό των άλλων κομμάτων, αλλά και θεωρείται "Νέστωρας της πολιτικής". Εγώ λοιπόν έναν τέτοιον άνθρωπο - ο οποίος είχε κάνει κάποιες παρεμβάσεις και κάποιες επιστολές που δεν τον κάλεσες να σου πει τη γνώμη του, αυτή τη στιγμή αποφασίζει να φύγει έστω και με μια σκληρή ανακοίνωση. Δεν θα προσπαθούσα - ή δεν θα τον απαξίωνα, να το πω έτσι» και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς έγινε. Δηλαδή, υπονοούμενα για τράπεζες, υπονοούμενα ότι να διδάξουμε τώρα σε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε και ήταν για 50 χρόνια στην Αριστερά, για "αριστεροσύνη", εγώ αν ήμουν στο γραφείο Τύπου -να σας το πω έτσι- θα αισθανόμουν το στυλό πάρα πολύ βαρύ, για να γράψω τέτοια πράγματα».

Κ.Σ.