Η περίεργη σιωπή Πολάκη για τις υποκλοπές

Η περίεργη σιωπή Πολάκη για τις υποκλοπές Φωτογραφία: intime
Η λέξη «σιωπή» δύσκολα μπαίνει στην ίδια πρόταση με οποιαδήποτε αναφορά στον εκρηκτικό Παύλο Πολάκη.

Ειδικά, εάν στην ίδια πρόταση εισαγάγεις και τη λέξη «σκάνδαλο», τότε οποιαδήποτε προσπάθεια για σύνταξή της καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη.

Τρεις μέρες τώρα ωστόσο ο πάλαι ποτέ τομεάρχης Διαφάνειας, μετά και το τελευταίο περιστατικό με τη διαγραφή του και επίσημα «δελφίνος» στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να έχει καταφέρει το αδύνατο, αφού το σκάνδαλο των υποκλοπών - σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς - δεν έχει απασχολήσει στο παραμικρό τον «αψύ» Κρητικό.

Η σιωπή του βουλευτή Χανίων για το σκάνδαλο των υποκλοπών, την εξόφθαλμη επιχείρηση συγκάλυψης με το πόρισμα του Αρείου Πάγου αλλά και τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην ιστορία, χαρακτηρίζεται παροιμειώδης, γεγονός που πλέον αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού τόσο στις τάξεις των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις τάξεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Και τούτο, διότι πέραν της διαρκούς επαγρύπνησης του κ. Πολάκη για δυσώδεις υποθέσεις διαφθοράς και της μετωπικής που έχει εξαπολύσει σε πλείστες υποθέσεις κατά των χειρισμών της Δικαιοσύνης που οδηγούν σε «ξέπλυμα» σκανδάλων, ο Κρητικός βουλευτής έχει επιλέξει να μην αρθρώσει ούτε λέξη για την συγκεκριμένη υπόθεση που έχει διασύρει τη χώρα διεθνώς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική του έμμεση αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθε με δύο μέρες καθυστέρηση, ως σχολιασμός της ομιλίας του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χατζηδάκη στη Βουλή, όταν προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το γεγονός ότι δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ως θύμα του Predator και της ΕΥΠ.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0xjoVNYsyrGysacSWW7pVidcnxVNRPW22LEmaVtdmVEjRqbq23EvqgxEZDoBhgdKAl&id=100007004708966}

Ν.Α.