Ο Πληροφοριοδότης

Το ...rolex του Κουτσούμπα: «Ούτε μαϊμού δεν ήταν»!

Το ...rolex του Κουτσούμπα: «Ούτε μαϊμού δεν ήταν»!
«Εγώ δεν είχα δει μέχρι τότε rolex, μετά έψαξα και είδα τί είναι τα rolex. Αυτό ούτε μαϊμού ROLEX ήταν ήταν crown και ήταν παρμένο από ένα πανηγύρι γιατί τέτοια ρολόγια φορούσα», είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ..

Μέχρι να το γράψει ο Κασιμάτης και να κάνουν σημαία τους οι Χρυσαυγίτες το rolex που φοράει ο Κουτσούμπας, δεν ήξερε τι ήταν ρόλεξ!

Το είπε ο ίδιος ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας:

Αν πας στη google και πατήσεις Κουτσούμπας ρολόϊ θα σου βγάλει ότι φοράτε rolex. Είναι μια μόνιμη επωδός της ακροδεξιάς, ορίστε ο Γραμματέας ο κομμουνιστής με το rolex…

-Ναι, οι Χρυσαυγίτες μου φαίνεται το βάζαν και κάποιοι το λέγαν, πρώτος ο Κασιμάτης, τον γραφικό που είναι τώρα σε μια άλλη εφημερίδα, τότε ήταν στην Καθημερινή. Ένας υποτίθεται δημοσιογράφος.

Είναι στα Νέα ο συνάδελφος δημοσιογράφος…

-Α στα Νέα είναι; Ναι στα Νέα είναι στη δεύτερη σελίδα. Ο οποίος έγραψε μια φορά σε μια απίθανη εκδήλωση στο Ηρώδειο και είχε πάρει φωτογραφία ένα ρολόϊ το οποίο βέβαια άμα το πλησίαζες έγραφε crown, ούτε μαϊμού rolex ήταν, το οποίο χάλασε μετά από καιρό. Έμοιαζε λέει κάπως το λουράκι με rolex. Εγώ δεν είχα δει μέχρι τότε rolex, μετά έψαξα και είδα τί είναι τα rolex. Αυτό ούτε μαϊμού ROLEX ήταν ήταν crown και ήταν παρμένο από ένα πανηγύρι γιατί τέτοια ρολόγια φορούσα. Τα έπαιρνα για ένα χρόνο, όσο κρατάγανε και μετά τα πέταγα. Σ’ αυτό ούτε μπαταρία δεν μπορούσες να αλλάξεις. Μόλις τέλειωσε η μπαταρία του και σταμάτησε, το πήγα σε έναν εκεί στη γειτονιά, στη Νέα Ιωνία και μου λέει “δεν γίνεται τίποτα με αυτό. Δεν ξέρω τι μάρκα είναι, από που προέρχεται”. Αυτό ήταν το περίφημο rolex. Πρόκειται για γελοιότητα. Το θέμα δεν είναι η γελοιότητα, είναι η δημοσιογραφία. Μάλιστα τότε έλεγα μήπως να του στείλω σε ένα κουτάκι αυτό το ρολόϊ; Να το χαρίσω στον Κασιμάτη. Ότι ο Κουτσούμπας σου χαρίζει το rolex για το οποίο έγραψες. Αλλά μου λένε, συγγνώμη για την έκφραση, δεν τον “γράφεις” καλύτερα από το να ασχοληθείς με αυτό; Αυτή είναι η ιστορία όλη.

Β.Σκ.