Πολιτική

Μπαλαούρας: Για γέλια η σύγκριση των «Παραιτηθείτε» με τους «Αγανακτισμένους»

Μπαλαούρας: Για γέλια η σύγκριση των «Παραιτηθείτε» με τους «Αγανακτισμένους» Μπαλαούρας: Για γέλια η σύγκριση των «Παραιτηθείτε» με τους «Αγανακτισμένους»
Η προσπάθεια σύγκρισης των «Παραιτηθείτε» με τους «Αγανακτισμένους» είναι για γέλια υποστήριξε τη Δευτέρα στη Βουλή ο Μάκης Μπαλαούρας, συνεχίζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τα αρνητικά σχόλια για το κίνημα που διαδηλώνει την Τετάρτη.  

«Το αίτημα τότε (σ.σ με τους Αγανακτισμένους) ήταν ‘’φέρτε πίσω τα λεφτά...’’ Σήμερα σαν φάρσα πάτε να αντιγράψετε τις κινητοποιήσεις χωρίς να υπάρχει κοινωνικό έδαφος και διακύβευμα. Είναι για γέλια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στη ΝΔ.

«Μού ήρθε στο μυαλό μια παροιμία, αγαπητοί συνάδελφοι της αντιπολίτευσης: δεν πρέπει να μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, και εσείς είστε εκείνοι που κρεμάστε την ελληνική κοινωνία» σχολίασε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας επίκαιρη επερώτηση 44 βουλευτών της ΝΔ σχετικά με τη λειτουργία της φορολογικής διοίκησης και την πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Το ΠΑΣΟΚ έψαχνε από στικάκι σε στικάκι να βρει που βρίσκεται το στικάκι της λίστας Λαγκαρντ, και ο κύριος Σαμαρας είπε ότι την παρέδωσε. Μήπως την παρέδωσε στο κύριο Παπασταύρου; Το 2012 δεν εισπράξετε ούτε ευρώ. Το 2013 δεν εισπράξετε ούτε ένα ευρώ και ελέγξατε τρία πρόσωπα» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.