Πολιτική

Μαξίμου: Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης - Τι απαντά η ΝΔ

Μαξίμου: Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης - Τι απαντά η ΝΔ
«Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος.» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την ανακοίνωση της ΝΔ που δεν δέχεται την αναβολή της συζήτησης για την υπόθεση Καμμένου και την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία

Οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν ότι «το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος»

Η ΝΔ είχε απαντήσει για την επιστολή Τσίπρα άμεσα με ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι «δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε στο θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».

Με μία λιτή ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ σε non paper του Μ. Μαξίμου.

«Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.