Πολιτική

Κουρουμπλής για Novartis: "Εγώ πέταξα τον Φρουζή έξω από το γραφείο μου"

Κουρουμπλής για Novartis: "Εγώ πέταξα τον Φρουζή έξω από το γραφείο μου"
 O κ.Κουρουμπλής μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 για την υπόθεση Novartis επισημαίνοντας ότι είναι αναμφισβήτητα σκάνδαλο και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

 O κ.Κουρουμπλής μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 για την υπόθεση Novartis επισημαίνοντας ότι η υπόθεση Novartis είναι αναμφισβήτητα σκάνδαλο και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Τόνισε ότι όσοι κάνουν δηλώσεις πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην εκτεθούν.

Απαντώντας στα στελέχη που ΝΔ που μίλησαν για ενδεχόμενο εμπλοκής του, είπε ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα που να ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται ο ίδιος στην υπόθεση Novartis. Πρόσθεσε ότι κάποιοι επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν μια θεσμική συνάντηση με 17 ανθρώπους.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε επίσης, ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν λύνεται στα μέσα ενημέρωσης και θα πρέπει να αφήσουν όλοι τη δικαιοσύνη ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της.

"Εγώ πέταξα τον Φρουζή της Novartis έξω από το γραφείο μου γιατί με απείλησε ότι θα σταματήσουν τη ροή των φαρμάκων", δήλωσε άλλωστε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πρόσθεσε ότι το επεισόδιο έγινε στο γραφείου του παρουσία 20 ανθρώπων.

Τόνισε ότι η υπόθεση Novartis είναι αναμφισβήτητα σκάνδαλο και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και επισήμανε ότι όσοι κάνουν δηλώσεις πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην εκτεθούν.

Απαντώντας στα στελέχη της ΝΔ που μίλησαν για ενδεχόμενο εμπλοκής του, είπε ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα που να ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis.

Υπογράμμισε ότι κάποιοι επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν μια θεσμική συνάντηση με 17 ανθρώπους στο Λονδίνο.