Πολιτική

Οργή για το σοκαριστικό περιστατικό στο Blue Horizon: Η αποκάλυψη Βαρβιτσιώτη για τον 36χρονο

Οργή για το σοκαριστικό περιστατικό στο Blue Horizon: Η αποκάλυψη Βαρβιτσιώτη για τον 36χρονο
Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media φαίνονται μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να πετάει έναν άνδρα από την μπουκαπόρτα του πλοίου και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρίσκει τραγικό θάνατο.

Τα βίντεο είναι ανατριχιαστικά και καταδεικνύουν την εγκληματική δράση των μελών του πληρώματος, που λίγο αργότερα συνελήφθησαν, όπως και ο καπετάνιος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό σημει΄΄ωνοντας πως «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το φρικαλέο αυτό περιστατικό» ενώ όπως τόνισε «ευθύνη έχει και ο καπετάνιος», καθώς αυτή «η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με το ναυτικό επάγγελμα».

¨Όπως αποκάλυψε, παράλληλα, «ο 36χρονος ήταν επιβάτης του πλοίου που αποβιβάστηκε και προσπάθησε να ξαναμπεί στο καράβι».

Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορίες που βαραίνουν τους 4 - καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος - είναι ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι.